Γιώργος Λιανός: Έζησα σαν ναυτικός, ήταν μια θυσία που έπρεπε να κάνω για να προσφέρω το κάτι παραπάνω στην οικογένειά μου

Γιώργος Λιανός: Έζησα σαν ναυτικός, ήταν μια θυσία που έπρεπε να κάνω για να προσφέρω το κάτι παραπάνω στην οικογένειά μου

Φέτος θα κάνω Πάσχα στην Ελλάδα μετά από 7 χρόνια, δήλωσε καθώς τόσο καιρό βρισκόταν μεταξύ Ελλάδας και Άγιου Δομίνικου για τις ανάγκες του Survivor

Γιώργος Λιανός: Έζησα σαν ναυτικός, ήταν μια θυσία που έπρεπε να κάνω για να προσφέρω το κάτι παραπάνω στην οικογένειά μου
Ο Γιώργος Λιανός εξέφρασε τη χαρά του που φέτος θα περάσει το Πάσχα στην Ελλάδα με την οικογένειά του, κάτι που δεν είχε καταφέρει να κάνει εδώ και επτά χρόνια λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων με το Survivor. Όπως είπε, μέχρι τώρα ζούσε σαν «ναυτικός», καθώς ήθελε να προσφέρει στην οικογένειά του το κάτι παραπάνω. 

Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δήλωσε αρχικά: «Φέτος θα κάνω Πάσχα στην Ελλάδα μετά από 7 χρόνια. Το έζησα σαν ναυτικός. Είναι μια θυσία που έπρεπε να κάνω. Δεν είμαι από πλούσια οικογένεια, έπρεπε να προσπαθήσω να τους προσφέρω το κάτι παραπάνω», αναφερόμενος στην απόσταση που τον χώριζε από την οικογένειά του.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d973rjywlt3t)

Στη συνέχεια, έκανε έναν απολογισμό της πορείας του στην τηλεόραση, αλλά σχολίασε επίσης, τις φήμες περί αναβίωσης του «Πολύ την Κυριακή» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μιλώντας για το Survivor, δήλωσε πως θεωρεί αναγκαία την παύση του, χωρίς όμως να αποκλείει την επιστροφή του στο μέλλον. «Το Survivor χρειαζόταν να ξεκουραστεί, αλλά πιστεύω ότι θα επιστρέψει δυναμικά και το εύχομαι. Θέλει και ο κόσμος να το δει», είπε.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θα αναλάβει την παρουσίαση ενός νέου τηλεπαιχνιδιού με τίτλο «The Floor»: «Θα παρουσιάσω το τηλεπαιχνίδι The Floor, είναι πολύ διαφορετικό και αυτό που με έκανε να πω το "ναι" είναι ότι δεν χρειάζεται να έχεις εξειδικευμένες γνώσεις για να παίξεις, αρκεί να είσαι παρατηρητικός. Μπορεί να γυρίσεις πίσω με 70.000 ευρώ. Μου αρέσει που έχει 100 παίκτες, έχει πολύ κόσμο και με ιντριγκάρει».

Αναφερόμενος στο «Voice», τόνισε πως το talent show επέστρεψε πλέον στον αρχικό του ιδιοκτήτη. «Το The Voice επέστρεψε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του γιατί κι εγώ από εκείνον το είχα πάρει και νομίζω ότι πήγε πάρα πολύ καλά», τόνισε.

Τέλος, σχολίασε και τις φήμες για ενδεχόμενη επαναφορά της εκπομπής «Πολύ την Κυριακή» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Έχει γράψει την ιστορία του. Στη θέση του Αρναούτογλου θα φοβόμουν να ξαναπαρουσιάσω το Πολύ την Κυριακή, αλλά για να το λέει ο Γρηγόρης, ξέρει ήδη τον τρόπο και πώς θα γινόταν αυτό», κατέληξε ο Γιώργος Λιανός.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης