Η Μαριλού Κατσαφάδου μίλησε για τη συνέχεια της σειράς «Σέρρες» και την απουσία του Πάνου Νάτση
Ο Γιώργος Καπουτζίδης θέλει πολύ να συνεχιστούν οι Σέρρες, νομίζω θα αγαπήσει ο κόσμος τη σειρά, ανέφερε η ηθοποιός
Η Μαριλού Κατσαφάδου μίλησε για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες» και ανέφερε ότι βρίσκονται σε συζητήσεις, χωρίς όμως να έχουν επίσημη ενημέρωση για το τι θα συμβεί τελικά. Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star», τόνισε πως η νέα σεζόν θα είναι ακόμα πιο συγκινητική, ενώ αναφέρθηκε στην απουσία του πρωταγωνιστή Πάνου Νάτση, o οποίος σκοτώθηκε τον Ιανουάριο του 2022, σημειώνοντας πως ο Γιώργος Καπουτζίδης επιθυμεί τη συνέχιση της σειράς.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7jif7r00alt)
«Είμαστε σε συζητήσεις για τις Σέρρες, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση. Χαίρομαι που θα ξεκινήσουμε πάλι κι είμαστε όλοι χαρούμενοι. Η δεύτερη σεζόν θα είναι αγαπησιάρικη, πιο αγαπησιάρικη από την πρώτη», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, η ηθοποιός σημείωσε πως κατά τη δική της γνώμη, το τηλεοπτικό κοινό θα αγαπήσει τη σειρά, όσο κι οι συντελεστές της. «Θα δούμε πώς θα είναι η σειρά χωρίς τον Πάνο Νάτση. Ο Γιώργος Καπουτζίδης θέλει πολύ να συνεχιστούν οι Σέρρες, νομίζω θα αγαπήσει ο κόσμος τη σειρά όσο κι εμείς. Θα είναι δέκα τα επεισόδια», δήλωσε κλείνοντας.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.