Μαριλού Κατσαφάδου για Πάνο Νάτση: Βρισκόμαστε στο ίδιο σπίτι τα τελευταία δύο χρόνια, όπως εκείνο το μοιραίο βράδυ
«Παίζουμε το ίδιο παιχνίδι που παίξαμε εκείνο το βράδυ, κάπως αυτό συντηρεί και την αγάπη μέσα μας» εξήγησε η ηθοποιός
Η Μαριλού Κατσαφάδουέδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη σειρά «Σέρρες», που μπήκε στο Netflix, αλλά και τον Πάνο Νάτση.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» κι αναφέρθηκε στον καλό της φίλο, που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο ατύχημα, πριν δύο χρόνια.
«Βρισκόμαστε στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη τα τελευταία δύο χρόνια, όπως είχαμε κάνει κι εκείνο το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε ο Πάνος. Κάθε χρόνο. Αυτό μας απαλύνει κάπως τον πόνο», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cylyuo5arh61)
Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Παίζουμε το ίδιο παιχνίδι που παίξαμε εκείνο το βράδυ. Κάπως αυτό συντηρεί και την αγάπη μέσα μας. Ούτως ή άλλως, εμείς βρισκόμαστε μια φορά τον μήνα».
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, αυτός είναι ο τρόπος τους να κρατούν ζωντανή τη μνήμη του Πάνου Νάτση.
«Δεν γίνεται αυτό σε όλες τις δουλειές. Αυτή τη βραδιά την έχουμε κρατήσει. Δίνουμε κουράγιο, συντηρούμε τη μνήμη του Πάνου έτσι. Χαίρομαι να βλέπω τον Πάνο που είναι τόσο καλός στις "Σέρρες", τον χαίρομαι, δεν τον χορταίνω», είπε κλείνοντας.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.