Οι «Destiny's Child» «επανενώθηκαν» για τη θεατρική παράσταση της Μισέλ Γουίλιαμς στο Μπρόντγουεϊ.
Το βράδυ της Πέμπτης 21 Νοεμβρίου, η Μπιγιόνσε και η Κέλι Ρόουλαντ έδειξαν τη στήριξή τους στην πρώην συνάδελφό τους στο συγκρότημα Γουίλιαμς, στην πρεμιέρα του «Death Becomes Her» στο Lunt-Fontanne Theatre της Νέας Υόρκης.
Η 45χρονη τραγουδίστρια/ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί ως Βαιόλα Βαν Χορν στο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, το οποίο βασίζεται στην ταινία του 1992 με πρωταγωνίστριες τις Μέριλ Στριπ και Γκόλντι Χον.
Η Μπιγιόνσε μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα στο Instagram το Σάββατο από τη βραδιά. Μια φωτογραφία, που συμπεριέλαβε, έδειχνε την ίδια και τη Ρόουλαντ να αγκαλιάζουν τη Γουίλιαμς στα παρασκήνια. Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, η σούπερ σταρ ποζάρει με τη μητέρα της, Τίνα Νόουλς, και τη Ρόουλαντ.
Η Γουίλιαμς σχολίασε την ανάρτηση γράφοντας: «Προσπαθώ να μην κλαίω πολύ νωρίς την ημέρα αλλά....... οι αδελφές μου για πάντα!».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.