Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιχείρησε να παρουσιάσει μια συνταγή μαγειρικής στο ραδιόφωνο και όταν δέχτηκε ένα μήνυμα από ακροάτρια της εκπομπής για την Ελίνα Παπίλα απάντησε αστειευόμενος.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής έδωσε με χιούμορ την απάντησή του στο σχόλιο της ακροάτριας «Αν ο Γρηγόρης μαγειρέψει όπως η Παπίλα, παραγγείλτε όλοι σουβλάκια» λέγονταςότι, όταν εκείνος μαγείρευε στις ραδιοφωνικές εκπομπές που έκανε στη Θεσσαλονίκη, η Ελίνα Παπίλα πήγαινε ακόμα στο Δημοτικό. Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d5fr9tizx615)
Πιο αναλυτικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε: «Σήμερα θα σας μαγειρέψω, θα σας λέω διάφορες συνταγές. Το έχω ξανακάνει και στο παρελθόν, δεν μαγείρευα; Δεν ξέρω πώς μαγειρεύει η Παπίλα και εμένα δεν θα με βάλετε με την Παπίλα που τη συμπαθώ πάρα πολύ αλλά όταν εγώ μαγείρευα στο ραδιόφωνο, η Ελίνα Παπίλα ήταν στην πέμπτη δημοτικού. Στο σπίτι δεν ξέρω να μαγειρεύω, στο ραδιόφωνο ναι».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.