Αναβολή πήρε η δίκη τουΓιάννη Πλούταρχουγια την παρενόχληση που δέχτηκε από θαυμάστριά του.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής κινήθηκε νομικά εις βάρος της 47χρονης για διατάραξη οικιακής ειρήνης, stalking και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και ανέφερε πως θα ήθελε η υπόθεση να κλείσει τώρα, καθώς η αναμονή για εκείνη είναι πολύ ψυχοφθόρα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4ryrr6y4yyh)
«Ήθελα να εκδικαστεί η υπόθεση τώρα για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου. Είναι πολύ ψυχοφθόρα η αναμονή μέχρι την επόμενη δικάσιμο», είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Breakfast@Star», στο κατηγορητήριο αναφέρονται συνολικά 8 επισκέψεις έξω από το σπίτι του τραγουδιστή από τον Μάρτιο έως τον Απρίλιο του 2022.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών