Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί στο νησί. Λίγο πριν τον γάμο τους, απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στα Χανιά.
Ο Γρηγόρης Μόργκαν μάλιστα, δημοσίευσε στα social media μια κοινή τους φωτογραφία από τις διακοπές τους.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα από την απόδρασή τους σε παραλία των Χανίων.
Ανάμεσα στις φωτογραφίες, υπάρχει μία όπου το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο, φορώντας τα μαγιό του. Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έγραψε: «Ατελείωτο καλοκαίρι».
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.