Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για τους δύο γιους της, οι οποίοι εργάζονται στο θέατρο όπου η ηθοποιός συμμετέχει σε παράσταση, και για τη βάφτιση της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη.
Η ηθοποιός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».
Αρχικά, ανέφερε: «Τα παιδιά μου δεν ήρθαν στην πρεμιέρα μου, αλλά εργάζονται εδώ. Ο ένας στην ταξιθεσία και ο άλλος στην υποδοχή, οπότε θα την δουν αρκετές φορές αυτή την παράσταση».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d22y7sgyiiqx)
Επίσης, πρόσθεσε: «Παρότι φέτος οι γιοι μου θα πάνε μόνοι τους διακοπές, με ρώτησαν ήδη που θα πάμε και όλοι μαζί. Κάνουμε πράγματα όλοι μαζί, βγαίνουμε έξω, διασκεδάζουμε, έχουμε φτιάξει μια σχέση που έχει πολύ πλάκα».
Σχετικά με τη βάφτιση της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη, της οποίας θα είναι νονά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου σχολίασε: «Όταν αποφασίσει η Μαίρη με τον Ίαν πότε θα γίνει η βάπτιση της Ολίβιας, τότε θα κινηθούμε και εμείς ανάλογα για να το οργανώσουμε».
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.