Η κριτής του διαγωνισμού μίλησε για το φόρεμα που έβαλε η παίκτρια και της ήταν αρκετά φαρδύ. Όπως είπε, πρέπει να συμβουλεύσει τα νέα κορίτσια που είναι αρκετά αδύνατα, για το τι να φορέσουν, προκειμένου να νιώθουν άνετα με το σώμα τους.
Ανέφερε επίσης, πως και οι αδύνατες κοπέλες δέχονται bullying, στο οποίο δεν έχει δοθεί η απαραίτητη σημασία.
Αρχικά, της είπε: «Casablanca μου, θυμάσαι τι συζητούσαμε την προηγούμενη φορά; Για το φόρεμα και το σακάκι. Που τραβούσες το φόρεμα κάτω από το σακάκι και δεν χρειαζόταν και σήμερα αντί να φέρεις ένα φόρεμα που πηγαίνει με το σακάκι, έφερες το αντίθετο. Έχεις διαλέξει ένα σακάκι που δεν του ταιριάζει. Εσύ δεν πρέπει να φοράς τέτοια φορέματα. Ή πρέπει να είναι όλα τσίτα πάνω σου ή με ένα λάστιχο ή με έναν τρόπο που διαγράφει το υπέροχο σώμα σου ή να είναι πιο μακριά και πιο φαρδιά. Αυτό το φόρεμα πάνω σου δεν σε κολακεύει. Το ότι έχεις χάσει κιλά και το λες και το ξανασυζητάμε, επειδή υπάρχουν κορίτσια που συνδέονται μαζί σου, θα το πω».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1qf3nntzbcp)
Στη συνέχεια, η κριτής πρόσθεσε: «Υπάρχει bullying εκεί έξω και υπάρχει για τα σώματα γενικά. Και οι αδύνατες κοπέλες για κάποιον λόγο, θεωρείται πολύ οκ να τους κάνουν bullying και να τους λένε ό,τι θέλουν. Είναι μια ευκαιρία να περάσεις ένα δικό σου μήνυμα σε αυτά τα κορίτσια που δεν έχουν ιδέες και φοράνε 15 παντελόνια για να μην τρώνει bullying. Μου στέλνουν μηνύματα κοπέλες που λένε ότι φοράνε κολάν στο κολάν, για να βάλουν ένα τζιν και να μη φάνε bullying στο σχολείο. Εσύ έχεις αυτή την υποχρέωση. Όλες οι αδύνατες έχουμε περάσει από αυτές τις φάσεις. Γιατί μπορεί να μη λένε άλλες λέξεις, αλλά το "αδύνατη" και το "σκελετούλα" το βρίσκουν οκ να το λένε».
Κατέληξε λέγοντας: «Πρέπει εσύ ειδικά αυτό να το αγκαλιάσεις και να δείξεις στα νέα κορίτσια τι πρέπει να βάλουν. Γιατί κανείς άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει τύψεις για το σώμα του».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.