Αιματηρό επεισόδιο με έναν 37χρονο από τη Συρία να τραυματίζεται, σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα στον Άγιο Παντελεήμονα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ το επεισόδιο σημειώθηκε στην οδό Αχαρνών έξω από καφετέρια με ναργιλέδες.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 37χρονος Σύρος σταμάτησε έξω από την καφετέρια και εκεί φέρεται να διαπληκτίστηκε με θαμώνες ορισμένοι εκ των οποίων του επιτέθηκαν με καρέκλες και άλλα αντικείμενα.
Μετά το επεισόδιο ο 37χρονος πήγε με το αυτοκίνητό του στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα και υπέβαλε καταγγελία.
Αστυνομικοί που πήγαν στην καφετέρια μετά την καταγγελία, εντόπισαν τουλάχιστον μια βολίδα από όπλο ενώ προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές.
Ο τραυματισμένος 37χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με ελαφρά τραύματα που εκτιμάται ότι προκλήθηκαν από τα θραύσματα από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας