Η παρουσιάστρια, μιλώντας στον αέρα της εκπομπής της «I Love ΣουΚου» την Κυριακή 19 Μαΐου, υποστήριξε: «Θεωρώ ότι ο Ζερόμ και ο Θανάσης μπήκαν σε μια διαδικασία, επειδή ενοχλήθηκαν, με τα σχόλια που άκουσαν, να απαντήσουν με θυμό. Και νομίζω αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος τους. Δεν είναι κακό που δεν ξέρει τη διάδοχο, στέλνουμε τον Θανάση γιατί μας αρέσει σαν καλλιτέχνης, το χιούμορ του, όλα αυτά που πρεσβεύει».
Δείτε το βίντεο
Επίσης, δήλωσε ότι αν είχαν απαντήσει στα σχόλια με άλλον τρόπο, μπορεί και η αντίδραση του κόσμου να μην ήταν τόσο οξυμένη: «Όμως, πάει εκεί και είναι η φωνή της Ελλάδας για να δούμε εμείς έναν διαγωνισμό. Θέλω να δω αυτή που βλέπω ποια είναι, πρέπει να μου το πει αυτός που εκφωνεί και παρουσιάζει. Θα προτιμούσα να πουν αντί "δεν μου αρέσουν οι μπάμιες", ή ο Ζερόμ που είπε "αριστούργημα", να πουν "συγγνώμη παιδιά το κάναμε πρώτη φορά, κάναμε και κάποια λάθη, σας ζητούμε συγγνώμη". Νομίζω τότε κανείς δεν θα μπορέσει να τους πει κάτι».
«Άμα δέχεσαι μια επίθεση και βγεις και εσύ επιθετικά...», είπε στο τέλος η Μπέττυ Μαγγίρα.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή