Μαρία Σολωμού για Αλευρά και Καλούτα: Είπαμε να βγάλουμε όλο το μένος και την κακία πάνω σε αυτούς τους δύο καλλιτέχνες

Μαρία Σολωμού για Αλευρά και Καλούτα: Είπαμε να βγάλουμε όλο το μένος και την κακία πάνω σε αυτούς τους δύο καλλιτέχνες

«Όσοι βγαίνουν στις τηλεοράσεις δεν έχουν κάνει κανένα λάθος ποτέ;» διερωτήθηκε η ηθοποιός

TOM_5672
Η Μαρία Σολωμού μοιράστηκε την άποψή της για τους φετινούς παρουσιαστές της EurovisionΘανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι δέχτηκαν σε γενικές γραμμές αρνητικά σχόλια.

Η ηθοποιός υπερασπίστηκε τον φίλο και συνάδελφό της, Θανάση Αλευρά, και τον Ζερόμ Καλούτα, ισχυριζόμενη ότι η πλειοψηφία του κόσμου έσπευσε να τους κρίνει και να επισημάνει τα λάθη τους, χωρίς να έχει κατανοήσει τη δυσκολία του ζωντανού προγράμματος.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στη «Super Κατερίνα»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1axgiuwbeux)

Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού δήλωσε: «Υπήρχαν κάποιες κάμερες για να μου πουν "πόσο χάλια πήγαν τα παιδιά" και θύμωσα πολύ! Ήμασταν 30 άνθρωποι μέσα σε ένα σπίτι, φωνάζαμε "βάλ’ το πιο δυνατά" και "φέρε την πίτσα" αλλά δεν άκουσα κάποιο ατόπημα! Οπότε μια που όλοι είστε αλάνθαστοι και κρίνετε από την ευκολία του καναπέ».

Επίσης, τόνισε το γεγονός πως όλοι όσοι εργάζονται στην τηλεόραση έχουν κάνει κάποια στιγμή κάποιο λάθος: «Δεν λέω, για όλους μας από τη στιγμή, που εκτιθέμεθα, κάποιος θα βρεθεί να πει "'αυτό δεν το έκανες καλά" ή "με αυτό διαφωνώ". Πρώτη εγώ το ξέρω πάρα πολύ καλά αυτό το πράγμα. Από την άλλη όμως, ρε παιδιά, άνθρωποι που κάνουν χρόνια αυτή τη φορά και βγαίνουν στις τηλεοράσεις δεν έχουν κάνει κανένα λάθος ποτέ; Όλοι αλάνθαστοι; Δεν έχουν πει πατάτα, δεν έχουν ζητήσει συγνώμη, δεν έχουν απολογηθεί, δεν έχουν κάνει σαρδάμ».

Εν συνεχεία, διαφώνησε με την κακία με την οποία εξέφρασαν οι άνθρωποι την άποψή τους για τους σχολιαστές: «Δύο παιδιά που είναι καλλιτέχνες, δεν είναι η δουλειά τους και το έκαναν από αγάπη και από τη χαρά τους, αμισθί, σαν να είμαστε εμείς εκεί, απλά και ωραία και αυθόρμητα… Είπαμε: "Ελα τώρα θα βγάλουμε όλο το μένος και την κακία και την εμπάθεια και το πρόβλημα πάνω σε αυτούς τους δύο καλλιτέχνες". 1 λάθος, 2, 3; Εντάξει, τι να κάνουμε; Γίνανε και λάθη! Είναι ζωντανό μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο».

«Εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία, τα αγαπώ αυτά τα παιδιά και μιλάμε τώρα για δύο παιδιά που δεν έχουν προκαλέσει», είπε στο τέλος η Μαρία Σολωμού.

Ειδήσεις σήμερα

Τι είναι ο παρβοϊός που κόστισε τη ζωή σε κοριτσάκι 3,5 ετών στη Θεσσαλονίκη - Τα συμπτώματα και οι συστάσεις του ΕΟΔΥ

Τροχαίο με Έλληνες στην Τουρκία - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες, δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία της στο Μενίδι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης