Κάνιε Γουέστ: Αποχωρεί από τα social media - Αντιδράσεις για την απόφασή του να ιδρύσει εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών

Κάνιε Γουέστ: Αποχωρεί από τα social media - Αντιδράσεις για την απόφασή του να ιδρύσει εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών

Διέγραψε τους λογαρισμούς του, μετά τα αρνητικά σχόλια του κοινού για τα μελλοντικά του σχέδια

kanye-west
Ο Κάνιε Γουέστ διέγραψε τους λογαρισμούς του στα social media, μετά τις αντιδράσεις για τα σχέδιά του να ξεκινήσει μια πλατφόρμα ερωτικού περιεχομένου.

Ο εκπρόσωπος του ράπερ αποκάλυψε πρόσφατα στην Page Six, πως ο Υe είναι σε συζητήσεις για να ξεκινήσει μια εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών με τίτλο «Yezzy Porn».

Οι θαυμαστές του ωστόσο, φαίνεται πως δεν χαίρονται για τα νέα του πλάνα, καθώς ο ίδιος πριν λίγο καιρό, είχε υποστηρίξει πως «από εδώ και στο εξής, θα αφιερώσει τη ζωή του στον Χριστό».

Κλείσιμο
«Νόμιζα ότι έδωσες τη ζωή σου στον Χριστό, τι έγινε φίλε; Το πήρες πίσω;», του έγραψε ένας θαυμαστής κάτω από ανάρτηση που είχε κάνει στο Twitter για το νέο του πρότζεκτ. Ένας άλλος πρόσθεσε: «Γύρνα πίσω στον Χριστό», ενώ ένας άλλος τον συμβούλεψε: «Βρες τον Θεό».

Άλλος θαυμαστής έγραψε στον ράπερ: «Πούλησες την ψυχή σου στον διάβολο», ενώ υπήρξαν κι εκείνοι που θυμήθηκαν τις δηλώσεις του σχετικά με την πορνογραφία και τον εθισμό του σε αυτή, ο οποίος και κατέστρεψε την οικογένειά του.

«Η χρήση πορνό κατέστρεψε την οικογένειά μου, αλλά ο Ιησούς θα γιατρέψει τα πάντα», είχε πει.

yee


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια στη ΜΕΘ του «Αττικόν» και τα παράπονα του βουλευτή

Οι δωσίλογοι: Οι Γερμανοί ήταν... φίλοι τους και αυτοί ήταν προδότες

Τα κορίτσια του Scorpios Bar μιλούν για το μαγαζί, τον τσακωμό τους και τους... μαμάκηδες Έλληνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης