Η Ζέτα Μακρυπούλια καλωσόρισε στον κόσμο το έκτο της ανίψι, όπως έκανε γνωστό μέσα από τα social media.
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το βρέφος.
Όπως αναφέρει πάνω στο story της, ο αδερφός της, Άκης Μακρυπούλιας απέκτησε ένα ακόμα παιδί, το οποίο είναι αγόρι.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλώς μας ήρθες! Να μας ζήσει! Έκτη φορά θεία». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Να μας ζήσει», ενώ επισήμανε τα ονόματα των γονιών του μωρού.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.