Μιχάλης Χατζηγιάννης: Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Στην ίδια συνέντευξη ανέφερε ότι έχει ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά του

mixalis-zeta
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για την πρώην σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον λόγο που δεν έκαναν παιδί, αλλά και τα όσα έχει κατά καιρούς ακούσει για τη σεξουαλικότητά του.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος σε βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube.

Για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο γνωστός μουσικός αποκάλυψε: «Καλύτερα που δεν κάναμε παιδί τότε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Κρατάμε πολύ καλές σχέσεις. Πλέον σκέφτομαι να αποκτήσω ένα παιδί».
202007241628580_TB1A0732

Ενώ, για σχόλια που έχει ακούσει σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε: «Έχω ακούσει τα πάντα για τη σεξουαλικότητά μου, μέχρι ότι είμαι και πολύ καλός στο pole dancing. Το σώμα του καθενός είναι κτήμα του, τού ανήκει και έχει αναφαίρετο δικαίωμα να το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ τόνισε: «Πρέπει να υπάρχει απόλυτη ελευθερία στους ανθρώπους εφόσον δεν καταπατούν την ελευθερία του άλλου».

Συγχρόνως, εκμυστηρεύτηκε πως αυτή την περίοδο στην προσωπική του ζωή είναι ελεύθερος.
202007241627180_TB1A0229__1_

Όσον αφορά στην αλλαγή στη φωνή του, απάντησε: «Δεν έχει γίνει ποτέ ούτε μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η φωνή δεν μπορεί να αλλάξει από πολλούς παράγοντες, πρώτο και κυριότερο η ψυχολογία και κατά δεύτερο, επειδή ως μουσικός ήθελα να αλλάξω τεχνικές, δοκίμασα άλλα πράγματα».

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Η τεχνική δεν φαίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Φαίνεται σε βάθος 6μήνου τι έχεις πετύχει. Όταν πιάσεις ένα λάθος μονοπάτι, που θα το καταλάβεις σε έναν ή ενάμιση χρόνο, την “πάτησες”. Πρέπει να βρεις πώς θα το ξετυλίξεις αυτό το πίσω. Η αλλαγή οφείλεται και στο ψυχολογικό, ο χωρισμός έπαιξε σίγουρα μεγάλο ρόλο».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικά βίντεο από τα 7,5 Ρίχτερ στην Ταϊβάν: 4 νεκροί και 50 τραυματίες - Τουλάχιστον 26 τα κτήρια που έγειραν ή κατέρρευσαν

Θρίαμβος των Μπλε, ανατροπή στην κάλπη του Survivor - Δείτε βίντεο

Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο από τα τελευταία λεπτά πριν το έγκλημα - Το καρτέρι του δολοφόνου έξω από το σπίτι της Κυριακής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης