Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Με τον γιο της στο κόκκινο χαλί - Με βαθύ ντεκολτέ και οι δύο

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Με τον γιο της στο κόκκινο χαλί - Με βαθύ ντεκολτέ και οι δύο

Σε ειδική προβολή της ταινίας «Strictly Confidential» που σκηνοθέτησε ο γιος της 

Elizabeth-Hurley-2
Mε τον γιο της, Ντάμιαν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.

Ο γιος της έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία «Strictly Confidential» και η μητέρα του φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του, για να δείξει τη στήριξή της.

Πρόκειται για ένα νέο θρίλερ, όπου πρωταγωνιστεί μάλιστα, η μητέρα του και ηθοποιός, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.

Κλείσιμο

Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί σε ειδική προβολή της ταινίας, στο Midtown Manhattan την Τετάρτη. Μητέρα και γιος ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακοί στο κόκκινο χαλί, ενώ τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα, με την ομοιότητά τους.

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ ασημένιο φόρεμα για την εκδήλωση, με τον γιο της να προτιμά ένα μαύρο παντελόνι και πάνω από αυτό, ένα πουκάμισο με βαθύ ντεκολτέ.

Δείτε φωτογραφίες:

28441610
28441599


Αίσθηση είχε προκαλέσει πρόσφατα το τρέιλερ της ταινίας που σκηνοθετεί ο γιος της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Ντάμιαν, καθώς ανάμεσα στις πρώτες σκηνές που επελέγησαν για να δει το κοινό ήταν και μια με την 58χρονη ηθοποιό να πρωταγωνιστεί σε μια ερωτική σκηνή με γυναίκα.

Η ταινία με τίτλο Strictly Confidential αφορά την ιστορία της «Μία», την οποία υποδύεται η Τζόρτζι Λοκ, η οποία παρασύρεται σε «έναν κόσμο γεμάτο σεξ, δολοπλοκίες και προδοσίες» την ώρα που προσπαθεί να λύσει το μυστήριο με την αυτοκτονία της καλύτερής της φίλης, της «Ρεμπέκα».

Strictly Confidential (2024) Official Trailer - Elizabeth Hurley, Georgia Lock
Στην επίμαχη σκηνή η «Λίλυ», ο χαρακτήρας που υποδύεται η Χάρλεϊ αποπλανάται από την «Νατάσα», ρόλο τον οποίο ερμηνεύει η νεαρή ηθοποιός Πίαρ Χιραβάρα.

Μιλώντας στο People για την ταινία ο Ντάμιαν Χάρλεϊ αποκάλυψε ότι η διάσημη μητέρα του είχε υποσχεθεί εδώ και χρόνια να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη ταινία που θα σκηνοθετήσει και όταν το πρότζεκτ πήρε το πράσινο φως εκείνη τα παράτησε όλα για να βρεθεί δίπλα του.

«Ήταν χαρά να βρισκόμαστε μαζί κάθε μέρα στη δουλειά και να συνεργαζόμαστε. Είχαμε μόλις 18 ημέρες για να γυρίσουμε την ταινία οπότε η τηλεπάθεια που έχουμε αποδείχθηκε υπερπολύτιμη» είχε τονίσει ο γιος της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.


Ειδήσεις σήμερα:

Μηνύματα συσπείρωσης και θετική ατζέντα ως τις ευρωκάλπες για τη ΝΔ - Συνέδριο «κομματικού πατριωτισμού»

Ερωτικό το κίνητρο πίσω από τα μαχαιρώματα στην Κέρκυρα - Βίντεο από τη στιγμή της συμπλοκής των μαθητών

Στους 25 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης