Ο Δημήτρης Σχοινάς μίλησε για την πορεία του στο τραγούδι μέχρι σήμερα, ενώ σχολίασε επίσης, τη φετινή του συνεργασία με τη μητέρα του.
Ο γιος της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, αναφέρθηκε στις κοινές τους εμφανίσεις.
«Πάντα μιλάμε πριν εμφανιστούμε. Λέμε τα δικά μας κι όταν ανεβαίνω πάνω στη σκηνή με τη μαμά, είμαστε και οικογένεια και καλλιτέχνες μαζί. Είναι πάρα πολύ καλή μητέρα. Εννοείται είναι λίγο αυστηρή, αλλά στο θέμα δουλειάς, ο μπαμπάς είναι πιο αυστηρός, γιατί είναι τελειομανής. Η μαμά είναι λίγο πιο επιεικής», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0abjlky9lgh)
Στη συνέχεια, εξήγησε αν οι γονείς του έχουν παίξει ρόλο στην μέχρι τώρα πορεία του στο τραγούδι.
«Το ότι έχω γονείς καλλιτέχνες είναι και θετικό και αρνητικό. Είναι θετικό, γιατί μου ανοίγονται πόρτες που δεν μπορούσα να τις έχω, αλλά εφόσον μου ανοίγουν τις πόρτες, από εκεί και πέρα, είμαι εγώ. Αν μείνω εκεί, θα είναι από τη δική μου δουλειά», τόνισε.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.