Δημήτρης Σχοινάς για τους γονείς του: «Υπάρχει μια σύγκριση και είναι άδικο για εμένα γιατί έχουν 40 χρόνια εμπειρίας»

Δημήτρης Σχοινάς για τους γονείς του: «Υπάρχει μια σύγκριση και είναι άδικο για εμένα γιατί έχουν 40 χρόνια εμπειρίας»

«Εγώ είμαι 23 ετών ακόμα» δήλωσε ο νεαρός τραγουδιστής

dimitris_sxoinas
O Δημήτρης Σχοινάς μίλησε για τη μουσική του καριέρα, την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι και τους γονείς του, την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά, ανάμεσα σε άλλα, στην εκπομπή «Ελένη».

«Ήταν μονόδρομος για εμένα η ενασχόλησή μου με το τραγούδι, καθώς από μικρή ηλικία ήμουν στο στούντιο του μπαμπά κι άκουγα τα μαγικά πράγματα που έκανε στις κονσόλες», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σχοινάς.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctk0gsx1zps9)

Κλείσιμο
Σχετικά με τη συνεργασία του με τον πατέρα του, Διονύση Σχοινά, σχολίασε: «Από εκείνη την εμπειρία μου έμειναν όλα. Ήταν μία τρέλα – με την θετική έννοια – και αποφάσισα ότι θέλω να το ξαναζήσω αυτό».

Επίσης, ανέφερε ότι όταν αποφάσισε να γίνει τραγουδιστής μίλησε πρώτα στον πατέρα του: «Πρώτη φορά μίλησα στον πατέρα μου. Καθόμασταν στο στούντιο, κάτι έγραφε και του λέω “μπαμπά ξέρεις κάτι, θέλω να ακολουθήσω τα χνάρια σας, μου αρέσει πολύ το τραγούδι και επειδή έχεις και μεγάλη εμπειρία πάνω σε αυτό μπορείς να με βοηθήσεις”».

Ο Δημήτρης Σχοινάς αποκάλυψε τις συναυλίες που θα κάνει με την μητέρα του, λέγοντας: «Πιστεύω ότι οι συναυλίες με την μητέρα μου θα είναι μαγικές, γιατί είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι με την μητέρα μου πάνω στη σκηνή».

Ενώ, σε ερώτηση σε σχέση με τους γονείς του, ο Δημήτρης Σχοινάς δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι λόγω των γονιών μου που είναι ήδη γνωστοί, μου έχουν ανοίξει πολλές πόρτες. Είναι λίγο δύσκολο γιατί υπάρχει μια σύγκριση πάνω σε αυτό και είναι λίγο άδικο για εμένα γιατί έχουν 40 χρόνια εμπειρίας και εγώ είμαι 23 ετών ακόμα».

«Είχα πάρα πολύ άγχος, φοβόμουν αν θα παίζουν τα πλήκτρα, αν θα παίζει το μικρόφωνο, αν ακούω σωστά, αν θα είναι καλός ο ήχος»,  είπε στο τέλος σχετικά με την πρώτη του εμφάνιση σε μουσική σκηνή.

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλίδα ανακάλυψε ότι την είχαν βιάσει 83 άνδρες - Τη νάρκωνε ο σύζυγός της και τους καλούσε σπίτι

Σε μισογκρεμισμένο σπίτι δολοφόνησαν την Αναστάζια - Στον ανακριτή ο Μπαγκλαντεσιανός

Η στιγμή που σκάει δακρυγόνο στο Waterboom και προκαλεί χάος - Δείτε βίντεο


----------------


Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης