Ο Γιώργος Χριστοδούλου μίλησε για την προσωπική του ζωή, την καθημερινότητά του, αλλά και την αναγνωρισιμότητα των καλλιτεχνών.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο θέμα «οικογένεια».
«Τα παιδιά είναι όντως η μεγαλύτερη περιπέτεια που μπορεί να έχει κάποιος. Ο μεγάλος μας γιος νομίζω πως έχει αρχίσει να κταλαβαίνει κάπως τη δουλειά που κάνει ο μπαμπάς και η μααμά. Έβλεπε κι ένα παιδικό στην τηλεόραση που εξηγούσε τι είναι ο ηθοποιός. Του είπα "κατάλαβες τώρα τι δουλειά κάνει η μαμά και ο μπαμπάς;" και μου λέει "ναι, οι ηθοποιοί είναι αυτοί που λένε ψέματα σαν αλήθεια"», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0744rtw2n2x)
Στη συνέχεια, μίλησε για το κοινό και την αναγνωρισιμότητα. «Οι άνθρωποι στους οποίους εκτιθέμεθα ως ηθοποιοί, για μένα είναι πολύ τρομακτικοί. Καταλαβαίνω πως κάποιος μπορεί να σε θαυμάσει στιγμιαία. Ειδικά όσον αφορά την τηλεόραση, τη μία στιγμή είσαι ο καλύτερος και την άλλη είσαι ο χειρότερος. Αν επιλέξεις να κάνεις τέχνη για να σε αγαπήσει το κοινό, κάτι πιστεύω πως έχεις χάσει», ανέφερε.
Τέλος, αναφέρθηκε στον ρόλο του στο «Ναυάγιο». «Ο ρόλος του δημοσιογράφου μ' αρέσει, γιατί ο σεναριογράφος δεν τα κάνει όλα ρόδινα σε αυτή τη δουλειά. Παρ' ότι εκφράζει έναν ιδεαλιστή δημοσιογράφο, βλέπουμε ότι υπάρχουν σκοτεινές περιοχές και σε αυτή τη δουλειά», είπε κλείνοντας.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.