Ο Χρήστος Δάντης θυμήθηκε την περίοδο μετά την νίκη της Έλενας Παπαρίζου στην Eurovision και μίλησε σχετικά με τις προσδοκίες που είχε το κοινό της Ελλάδας.
Ο τραγουδιστής έδωσε μια σύντομη συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» και είπε σχετικά με αυτό: «Η μετέπειτα αντιμετώπισή μας ότι θα το ξανακερδίσουμε με πίκρανε, δεν είναι εύκολο. Έπεσαν τρεις δημιουργοί. Έγινε μια τεράστια παραγωγή, έπεσε ο Φωκάς Ευαγγελινός πάνω και είχαμε σημαιοφόρο την Έλενα Παπαρίζου. Την επόμενη χρονιά το είχαμε εύκολο ότι θα το κερδίσουμε».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d020806661i1)
Για τη Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» Χρήστος Δάντης σχολίασε ότι «είναι ένα κορίτσι με υπέροχη φωνή». Πιο συγκεκριμένα, για την ελληνική αποστολή στον φετινό διαγωνισμό, τόνισε: «Εύχομαι η Ελλάδα να το ξαναπάρει ειδικά σε αυτό το κορίτσι με το υπέροχο ταλέντο και τη φωνή».
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.