Στέλλα Γεωργιάδου: Ένας δημοσιογράφος με ρώτησε αν είχα ειδύλλιο με τον Μπερλουσκόνι

Στέλλα Γεωργιάδου: Ένας δημοσιογράφος με ρώτησε αν είχα ειδύλλιο με τον Μπερλουσκόνι

Επίσης, η τραγουδίστρια σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί σχετικά με την εμφάνισή της

georgiadou_153
Η Στέλλα Γεωργιάδου μίλησε για την πιο ακραία φήμη που έχει ακούσει για την ίδια, την ενασχόληση με τη φύση και τη φάρμα της, τα αρνητικά σχόλια που έχει κατά καιρούς ακούσει, και άλλα στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

«Έχω δυσκολευτεί να ξεπεράσω έρωτα, όμως τα κατάφερα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, για την αγάπη της για τη φύση, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Ασχολούμαι ακόμη με τη φύση, είναι μία οικογενειακή μας επιχείρηση στην Κύπρο. Η φύση και η ενασχόληση με τα ζώα είναι γενικά μία διέξοδος για πολλά πράγματα. Οι άνθρωποι δεν είναι μόνο ένα πράγμα: είμαι και "σταρ", την ώρα που πρέπει να είμαι, αλλά ταυτόχρονα γίνομαι ένα με τη φύση».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czu8bnq1wwht)
Κλείσιμο

Για τα περισσότερα λεφτά που έχει ξοδέψει ποτέ, η Στέλλα Γεωργιάδου ανέφερε: «Έχω υπάρξει σπάταλη λόγω επαγγέλματος. Πέρασαν πολλά λεφτά από τα χέρια μου, όχι μόνο από τα δικά μου, από όλους τους καλλιτέχνες, τότε δουλεύαμε και πάρα πολλές ημέρες. Το πιο ακριβό φόρεμα που έχω αγοράσει ποτέ έκανε 2.000 ευρώ».

Στη συνέχεια, για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε για την εμφάνισή της, η τραγουδίστρια σημείωσε: «Όταν ένας καλλιτέχνης εκτίθεται, είναι εύλογο ο καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του, ειδικά όταν κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Αυτό κρύβει μία εμπάθεια. Εξάλλου αυτά είναι για να γεμίζουν οι ώρες στις εκπομπές κτλ.».

Σε ερώτηση για το πιο ακραίο πράγμα που έχει ακούσει σχετικά με την ίδια, η Στέλλα Γεωργιάδου απάντησε: «Προχθές με ρώτησε ένας δημοσιογράφος αν είχα ειδύλλιο με τον Μπερλουσκόνι».

Ειδήσεις σήμερα:

Παραιτείται ο γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών - Συνεργάτης του διέρρευσε τη λίστα αποδήμων στην Ασημακοπούλου τον Μάιο του '23

Serial killer συμμετείχε σε τηλεπαιχνίδι ενώ η αστυνομία τον έψαχνε για βιασμούς και δολοφονίες παιδιών - Δείτε βίντεο

Πώς έπιασαν τους απατεώνες στη Μονή Αββακούμ στην Κύπρο - Σε 4 χρόνια έστησαν «βιομηχανία θαυμάτων», μάζεψαν πάνω από 800.000 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης