Στέλλα Γεωργιάδου: Δεν βγαίνω καλή στον φακό, ο κόσμος που με βλέπει λέει ότι από κοντά είμαι πιο όμορφη

Στέλλα Γεωργιάδου: Δεν βγαίνω καλή στον φακό, ο κόσμος που με βλέπει λέει ότι από κοντά είμαι πιο όμορφη

Και να μην κάνεις τίποτα στο πρόσωπό σου πάλι θα πουν κάτι, δήλωσε η τραγουδίστρια σχετικά με τα σχόλια που δέχτηκε για την εμφάνισή της

stella_georgiadoy
Η Στέλλα Γεωργιάδου, η οποία αποχώρησε από το «I’m a celebrity get me out of here» μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε σχετικά με την εμφάνισή της.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Fay's Time» τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου.

Αρχικά, δήλωσε: «Ο κόσμος που το είδε μου είπε: "Μπράβο, πώς μπόρεσες να επιβιώσεις σε τέτοιες συνθήκες;". Σε αντίθεση με άλλα σχόλια που ακούγονται γύρω-γύρω. Άκουσα ότι έπεσε πολύ φτυάρι για την εμφάνισή μας και ειδικά για μένα. Είναι θέμα που αντιμετωπίζω πάντα και τότε που ήμουν στα 25-26 μου. Συνηθίζεις… στην αρχή με ενοχλούσε πάρα πολύ αλλά τώρα δεν με αγγίζει. Οι φίλοι μου μου είχαν πει "Έχουμε κάνει screenshot, να δεις τι γράφουν", και είπα: "Τι; Να κάτσω εγώ να χάσω χρόνο; Θέλω να σας δω, θέλω να βγω, θέλω να πάω στη θάλασσα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwlqqt9q581l)
Κλείσιμο

Και πρόσθεσε: «Και να μην κάνεις τίποτα στο πρόσωπό σου πάλι θα πουν. Δεν θαβρεις άκρη και δεν ασχολούμαι… Ο φακός εμένα δεν με κολακεύει ιδιαίτερα. Επειδή έχω τα μαγουλάκια για κάποιο λόγο δεν βγαίνω καλή στο φακό. Ο κόσμος που με βλέπει λέει ότι από κοντά είμαι πιο όμορφη. Εδώ έχετε πολύ καλό φωτισμό, δες τε με, απολαύστε με! Σήμερα κανείς δεν θα κάνει ένα screenshot. Παίρνουν τη χειρότερη λήψη μου για να πουν πώς κατάντησε έτσι. Περίμενα ότι θα υπάρχουν σχόλια, φυσικά».

Τέλος, για το αν το περίμενε ότι θα υπάρξουν τέτοια σχόλια για την εμφάνισή της, η Στέλλα Γεωργιάδου ανέφερε: «Φυσικά το ήξερα και το περίμενα. Το μόνο σίγουρο ήταν αυτό. Αλλά ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία, για εμένα που αγαπώ τη φύση».

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις για την εμφάνισή της στο Twitter


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς αποκεφάλισε τη Σάνι Λουκ – «Αυτά τα βάρβαρα σαδιστικά ζώα της έκοψαν το κεφάλι» λέει ο πρόεδρος

Υπουργείο Οικονομικών: Έρχεται «μπόνους» για όσους καταγγέλλουν φοροδιαφυγή από την εφαρμογή «Appodixi»

Πόλεμος στο Ισραήλ: Έχουν κόψει τη Γάζα στα δύο - Περικυκλωμένη από τανκς και μπουλντόζες η πόλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης