Στέλλα Γεωργιάδου: Δικό μου είναι το πρόσωπο ό,τι θέλω το κάνω
Η τραγουδίστρια είπε για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει ότι «όλες οι γυναίκες σε αυτή την ηλικία θέλουμε να διατηρούμε το πρόσωπό μας πιο φρέσκο»
Η τραγουδίστρια είπε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», ότι: «Είτε έκανα είτε δεν έκανα αισθητικές επεμβάσεις, πάλι αυτά θα σχολίασαν και αυτά τα σχόλια δεν είναι τώρα, από τότε. Δεν σου χρωστάνε και κανέναν καλό λόγο πραγματικά. Πρόσωπό μου είναι ό,τι θέλω το κάνω, δεν θα δώσω σε κανέναν λογαριασμό».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cynm3te9fp8h)
Στην πορεία, η Στέλλα Γεωργιάδου είπε ότι είναι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, τονίζοντας: «Είναι πλέον στη ζωή μας αυτό το πράγμα. Κάποια επέμβαση δεν έχω κάνει στο πρόσωπό μου. Κάνω ό,τι κάνουν όλες οι γυναίκες σε αυτή την ηλικία που θέλουμε να διατηρούμε το πρόσωπό μας λίγο πιο φρέσκο».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.