Survivor: Το μεγάλο καρούμπαλο στο μέτωπο της Δώρας μετά από σύγκρουση

Survivor: Το μεγάλο καρούμπαλο στο μέτωπο της Δώρας μετά από σύγκρουση

Όσο αγωνιζόταν απέναντι στην Έλενα Αμαναντίδου - Δείτε το βίντεο

dwrasrvivor
Η Δώρα Νικολή χτύπησε μετωπικά με την Έλενα Αμανατίδου στο Survivor, στο αγώνισμα για την τελευταία ασυλία της εβδομάδας.

Οι δύο παίκτριες ξεκίνησαν να τρέχουν μέσα στις κατασκευές, μέχρι να περάσουν από το ίδιο σημείο και να χτυπήσει η μία με την άλλη. Αμέσως, η κάμερα του ριάλιτι κατέγραψε το καρούμπαλο στο μέτωπο της παίκτριας των Μπλε.


«Το καρούμπαλο είναι τρομακτικό» είπε ο Γιώργος Λιανός στην περιγραφή του. Καμία από τις δύο δεν παρουσίασε, ωστόσο, κάποιο σοβαρό πρόβλημα, που να τις κρατήσει εκτός παιχνιδιού.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czg4xht9ed4p)

Ο γιατρός από την παραγωγή εξέτασε και τη μία και την άλλη παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης και αφού δεν εντόπισε κάποιο πρόβλημα, η Δώρα Νικολή και η Έλενα Αμαναντίδου μπήκαν ξανά στον στίβο μάχης.

Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με μια τρίτη σερί ήττα των Διάσημων στις ασυλίες. Χωρίς να χρειαστεί ψηφοφορία, η MVP της εβδομάδας Κατερίνα Δαλάκα, επέλεξε να πάρει μαζί της την Χρύσα Χατζηγεωργίου. Έτσι οι δυό τους μαζί με τις Έλενα Αμανατίδου και Μαρία Αντωνά θα μονομαχήσουν το βράδυ της Τετάρτης 28 Φεβρουαρίου για την παραμονή τους στο Survivor 2024.




Ειδήσεις σήμερα:

Η τετράδα του τάκου και η Κόκκινη αποχώρηση από το συμβούλιο του Survivor - Δείτε βίντεο

Ψίθυροι κι ερωτήματα για την απουσία Ουίλιαμ από το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου, ενώ το Παλάτι λέει: Η Κέιτ είναι καλά

Πέθανε η μητέρα του Γιώργου Γιαννιά πέντε μήνες μετά τον πατέρα του - «Οι γονείς μου είναι πάλι μαζί αγκαλιά, άδικα έφυγες και δε θα το αφήσω έτσι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης