Η Πολίνα Πορίζκοβα πόζαρε στο κρεβάτι της φορώντας μόνο εσώρουχα, λίγο καιρό μετά το χειρουργείο της, καθώς διαγνώστηκε με δυσπλασία των ισχίων.
Το 58χρονο μοντέλο έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ανέφερε πως μέχρι στιγμής, δεν μπορούσε καν να βάλει το ένα της πόδι, πάνω στο άλλο, εξαιτίας του πόνου.
Θυμήθηκε μάλιστα, πότε ήταν η τελευταία φορά που πόζαρε σταυροπόδι για κάποιο εξώφυλλο περιοδικού. Όπως είπε, ήταν πριν τρία χρόνια.
Στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε, η Πολίνα Πορίζκοβα έγραψε: «Στοχεύοντας να κάνω τα ισχία μου να φαίνονται σέξι ξανά😜 Η τελευταία φορά που κατάφερα να σταυρώσω τα πόδια μου ήταν πριν τρία χρόνια σε αυτή τη φωτογράφιση με τη φίλη μου».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μετά πήγα στις ζούγκλες του Παναμά για να κάνω ένα ριάλιτι τύπου survivor, που λεγόταν "Beyond The Edge". Έκανα υπέροχους νέους φίλους και κατέστρεψα τελείως τους γοφούς μου. Έτσι είναι μεγάλη μου χαρά που καταφέρνω σήμερα να σταυρώσω ξανά τα πόδια μου».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι