Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Κατερίνα Καινούργιου: Δεν ξέρω τι της μετέφεραν, εγώ δεν μιλάω ποτέ έτσι

Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Κατερίνα Καινούργιου: Δεν ξέρω τι της μετέφεραν, εγώ δεν μιλάω ποτέ έτσι

«Είχαμε συζητήσει πολύ, αλλά ήθελε πολλή δουλειά, αυτό της είπα εγώ, όχι ότι δεν κάνει» δήλωσε ο δημοσιογράφος

xasapopoulos-kainourgiou
Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αναφέρθηκε στο σχόλιο που είχε κάνει στην Κατερίνα Καινούργιου, πριν πολλά χρόνια, όταν πρωτοξεκινούσε την καριέρα της στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε πει στην εκπομπή της ότι όταν εκείνη ήταν 18 χρονών έπειτα από συζήτησή τους, ο δημοσιογράφος της είχε πει ότι «δεν κάνει» για τον χώρο.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μοιράστηκε τη δική του πλευρά από την ιστορία στην εμφάνισή του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czd926eqzik1)
Κλείσιμο

Ειδικότερα, εξήγησε: «Αυτό είχε γίνει πριν πολλά, πολλά, πολλά χρόνια. Δεν είχα γνωρίσει εγώ αυτή την Καινούργιου. Έτσι δεν είναι; Τότε ήταν όταν πρωτοξεκινούσε. Ήταν ο πατέρας της φίλος με έναν δικό μου φίλο και είχε έρθει για να μπει στο ειδησεογραφικό. Είχαμε συζητήσει πολύ, αλλά ήθελε πολλή δουλειά, αυτό της είπα εγώ, όχι ότι δεν κάνει. Δεν έκανε για το ενημερωτικό».

Ενώ, πρόσθεσε: «Τότε εγώ έκανα το “Mega Σαββατοκύριακο” και η κουβέντα ήταν τελείως φιλική και συμβουλευτική, όχι να έρθει να δουλέψει. Αλλά μετά ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Και εγώ αυτό το είχα ξεχάσει. Αλλά ότι ήθελε πολλή δουλειά τότε, γιατί ήταν 18 χρονών, το έχει πει και η ίδια. Εγώ σε κάποιο παιδί που έχω δει που είναι 18, 19 χρονών, που ξεκινάει τώρα, ποτέ δεν του λέω "α είσαι έτοιμος", πάντα λέω ότι "θέλεις δουλειά". Αυτά λέω».

«Και σε εμένα τα ίδια έλεγε παιδιά!» επενέβη λέγοντας η Ανθή Βούλγαρη.

«Δεν ξέρω τι της μετέφεραν. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν κάνει, εγώ δεν μιλάω έτσι. Δεν ξέρω τι της μετέφεραν, γιατί μπορεί κάποιος να της είπε μετά... », είπε στο τέλος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Τι είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο

Την προσωπική της ιστορία με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο είχε μοιραστεί η Κατερίνα Καινούργιου, στον αέρα της εκπομπής της την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου.

Περιέγραψε: «Ήμουν 18 χρονών, μόλις είχα μπει στο πανεπιστήμιο. Δεν είχα ξεκινήσει ακόμα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο, ο Χασαπόπουλος ήταν τότε στο MEGA. Ο πατέρας μου μού είχε πει: δεν θα κάθεσαι να ξύνεσαι, πρέπει να πας για δουλειά αλλά πρώτα θα σε στείλω κοντά σε έναν έμπειρο δημοσιογράφο να μου πει αν το έχεις».

Συγχρόνως, είπε: «Εξυπνάδες του πατέρα μου… Μου λέει: θα σε στείλω στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Ήταν φίλος ενός φίλου μας, μεγάλου σε ηλικία. Πηγαίνω στην Παιανία, μιλάμε, μου έκανε ερωτήσεις γιατί ήθελα να μπω στη δημοσιογραφία και ποιοι είναι οι στόχοι μου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cz5kci8nocq1)

Και συνέχισε: «Πηγαίνω στο σπίτι και μου λέει ο πατέρας μου: "Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν το ‘χεις καθόλου, καλύτερα να κάνεις κάτι άλλο στη ζωή σου". Απογοητεύτηκα».

Στο τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου κατέληξε: «Κι όταν τον είδα ξανά στο ΟΡΕΝ, μου είπε: ε λέμε και καμιά βλακεία καμιά φορά. Μπορεί κι αυτό όμως τότε να με είχε πεισμώσει. Λέω: τί είπε αυτός ρε; Ότι δεν θα τα καταφέρω; Ότι δεν θα πετύχω; Μπορεί κάτι να μην του άρεσε από αυτά που είπα αλλά καμιά φορά πεισμώνεις».

Ειδήσεις σήμερα:


Βίντεο: Η ατάκα Ραγκούση για το δάνειο Κασσελάκη στο ΣΥΡΙΖΑ που έφερε αποδοκιμασίες στο Συνέδριο

Επιθετικός ο καρκίνος του βασιλιά Καρόλου - Ετοιμάζει για διάδοχο τον Ουίλιαμ

Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι από το βράδυ της Κυριακής προβλέπει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης