Σταματίνα Τσιμτσιλή για Καινούργιου: Δεν πιστεύω ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη, σε σχέση με την Ελένη Μενεγάκη για παράδειγμα

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Καινούργιου: Δεν πιστεύω ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη, σε σχέση με την Ελένη Μενεγάκη για παράδειγμα

Η παρουσιάστρια σχολίασε τη δήλωση της Μαρίας Μπακοδήμου ότι η Κατερίνα Καινούργιου έχει την υψηλότερη αμοιβή στην τηλεόραση

tsimtsili-kainourgiou
Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Alpha, το βράδυ της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, σχολίασε τη δήλωση της Μαρίας Μπακοδήμου ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση.

Σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της εκπομπής της, η παρουσιάστρια είπε: «Δεν έχουμε σχεδιάσει κάτι συγκεκριμένο για του χρόνου, η δική μου σύμβαση και της ομάδας μου είναι σε ισχύ και θα συνεχίσουμε κανονικά. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη και πλήρης με το Happy Day, οπότε σε αυτή τη φάση δεν σκέφτομαι κάτι άλλο».

Δείτε το απόσπασμα στο 2:00 από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czd670k0u4s1)
Κλείσιμο

Για το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για την αμοιβή της Κατερίνας Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Δεν την κατάλαβα αυτή την κόντρα. Τουλάχιστον αυτό το επεισόδιο, αν υπάρχει κάτι από το παρελθόν δεν το γνωρίζω. Συγκεκριμένα τώρα η Μαρία δεν ήθελε να πει κάτι κακό. Αυτό που είπε για τις απολαβές το ότι [η Κατερίνα Καινούργιου] είναι η πιο ακριβοπληρωμένη, δεν το πιστεύω ότι είναι, σε σχέση με την Ελένη Μενεγάκη για παράδειγμα. Αυτό μου φάνηκε πιο αιχμηρό [από τα σχόλια της Μπακοδήμου] και το είπα και στην εκπομπή».

Μαρία Μπακοδήμου: Η Κατερίνα Καινούργιου είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση

Μία αποκάλυψη έκανε η Μαρία Μπακοδήμου στον τηλεοπτικό αέρα, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, σχετικά με τις αμοιβές των παρουσιαστών.

Με αφορμή μια ιστορία που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές η Κατερίνα Καινούργιου και αναφερόταν στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε μια πληροφορία.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου έλεγε πως ο πατέρας της, όταν ήταν νεότερη, την είχε στείλει στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο για να τη συμβουλεύσει σχετικά με το επάγγελμα που ήθελε να ακολουθήσει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cz7acwpkvt5d)

Ωστόσο, όπως είπε η παρουσιάστρια, εκείνος τον κάλεσε πίσω και του είπε ότι η κόρη του «δεν το 'χει καθόλου», ενώ τον παρότρυνε να την κάνει να ασχοληθεί με κάτι άλλο.

Όταν απόσπασμα από τις δηλώσεις της Καινούργιου προβλήθηκαν στην εκπομπή «Γεια σου», η Μαρία Μπακοδήμου είπε: «Χωρίς να έχει ξεκινήσει καν ο άλλος; Φυσικά, και έχει κάνει μεγάλη εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη η Κατερίνα Καινούργιου; Πέρα από το συμβόλαιό της και από τα εμπορικά. Νομίζω ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση. Και από την Ελένη Μενεγάκη, εγώ αυτό ξέρω. Δεν είμαι και στο πορτοφόλι της, αλλά αυτό που ακούω από την αγορά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είπε ότι αυτό την πείσμωσε. Εμένα αν έρθει το παιδί μου να με ρωτήσει αν κάνει γι' αυτή τη δουλειά, δεν μπορώ να του πω πριν καν βγει, του κόβω τα φτερά. Καριέρα δεν κάνουν οι ταλαντούχοι. Πόσοι ηθοποιοί έχουν μεγάλο ταλέντο και τελικά καριέρα κάνουν όσοι δουλεύουν σκληρά;».

Φωτογραφίες:
NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινούν από την 1η Μαρτίου οι παρεμβάσεις κατά της ακρίβειας για το βρεφικό γάλα, λέει ο Μαρινάκης


Πρόβα πολέμου από τον Κασσελάκη: Οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί στην Αριστερά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης