Η πρόκληση της Ελεονώρας και «κάνε μου λιγάκι... μμμπλοκ»

Η πρόκληση της Ελεονώρας και «κάνε μου λιγάκι... μμμπλοκ»

Θεωρητικά η ψυχαγωγική τηλεόραση διασκεδάζει, πρακτικά σκορπίζει θλίψη

meleti_TV_2
Ας παίξουμε λοιπόν στην τηλεόραση το παιχνίδι που μας καλεί η Ελεονώρα Μελέτη με το story της να τολμήσουμε. Αυτό που πρωταγωνιστεί στην παράσταση του έργου «Τέλειοι ξένοι» και στο οποίο οι συμμετέχοντες αφήνουν τα κινητά πάνω στο τραπέζι, σε κοινή θέα και πρόσβαση σε ό,τι αφορά κλήσεις και μηνύματα. Αντί λοιπόν οι μπλοκαρισμένοι να καταγγέλλουν τον «μπλόκερ», ας πέσουν οι μάσκες και να δούμε μετά πόσοι παρουσιαστές, πανελίστες και αρχισυντάκτες θα μιλάνε τα βράδια όταν συναντιούνται στις κοσμικές εξόδους…

Φτάνει όμως πλέον με τα μπλοκ. Γιατί ο καθένας, ο οποίος κάθεται να ψυχαγωγηθεί, να πρέπει να παρακολουθεί όλο αυτό τον ορυμαγδό καταγγελιών για τα μπλοκ του Δημήτρη Ουγγαρέζου στα κοινωνικά δίκτυα; Τηλεφωνήστε του, στείλτε του μήνυμα αλλά φτάνει πια. Έλεος. Αν είναι δυνατόν να ασχολούμαστε μία εβδομάδα με την απόφαση ενός ανθρώπου να διαχειριστεί τους λογαριασμούς του όπως θέλει και χωρίς να το πει δημόσια. Είναι φαιδρό!
ougarezos

Δεν έχουν κλείσει ακόμη οι λογαριασμοί για τα budget, γι' αυτό και καθυστερούν οι ανακοινώσεις των καναλιών σχετικά με εκπομπές και πρόσωπα.

Ο ΣΚΑΪ αργεί, αλλά δεν έχει και μεγάλο καημό. Λίγο πολύ τα ίδια θα γίνουν με μικρές διαφοροποιήσεις σε ό,τι αφορά τις εκπομπές. Τους άνδρες (Φερεντίνος, Σεφερλής και Λιανός) τους «έδεσε». Για τις γυναίκες δεν κόβουμε και το χέρι μας… (Σκορδά και Μπακοδήμου)

Ρεπό σήμερα για την κόντρα ΣΚΑΪ – Κανάκη. Λογικά κάτι θα σκάσει τις επόμενες ημέρες σε επίπεδο ανακοίνωσης…

Το νέο θεματικό μουσικό κανάλι ΕUROVISION channel, που κάνει πρεμιέρα σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, και θα είναι διαθέσιμο για τρεις μήνες, αποκλειστικά στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX. Το νέο κανάλι θα προσφέρει 24 ώρες το 24ωρο περιεχόμενο αποκλειστικά για τη Eurovision, με video clips των τραγουδιών και με αναφορά σε όλα τα διαγωνιστικά στοιχεία, καθώς επίσης fillers με ιστορικό ενδιαφέρον, αλλά και διασκεδαστικά κουίζ.
eurovision

Συγκεκριμένα, μέσα από τις ειδικές θεματικές ζώνες του προγράμματος, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί καθημερινά πλούσιο περιεχόμενο απ’ όλα τα χρόνια του μουσικού θεσμού. Στο πλαίσιο της έναρξης του EUROVISION channel, η ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX ενισχύεται και με περιεχόμενο on demand για τον δημοφιλέστερο μουσικό διαγωνισμό.

Η Ρούλα Κορομηλά προειδοποιεί μέσω story και με πολύ χιούμορ να σταματήσουν πλέον όλοι και όλες να δηλώνουν ότι μεγάλωσαν με εκείνη και τις εκπομπές της στην τηλεόραση. Δίκιο έχει. Άλλωστε μεταξύ μας κάποιοι θα μπορούσαν να έχουν μεγαλώσει την Ρούλα στα γόνατά τους. Μην κοροϊδευόμαστε με τα φίλτρα και τα μποτοξάκια, παίδες…

«Δεν κοιτούσα τον κόσμο στα μάτια. Εγώ και ο Γιώργος Λιάγκας ήμασταν οι πιο αμίλητοι στην τάξη» εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα στην εκπομπή της σκαλίζοντας αναμνήσεις. Αντε τώρα να είσαι συμμαθητής τους. Και είκοσι χρόνια μετά να κάτσεις να δεις τηλεόραση. Στην περίπτωση του Γιώργου, που ήταν και απουσιολόγος, κυρίως να ακούσεις όχι απλά να δεις. Θα νομίζεις ότι στο σχολείο που πήγαινες, κάτι λάθος έγινε και δεν μπόρεσες να ψυχολογήσεις σωστά τους συμμαθητές σου.
μενεγακη

Κούρασε το έργο με πρωταγωνιστή τον Νίκο Αναδιώτη και τις ομοφοβικές δηλώσεις του. Το είπε, μία, δύο, τρεις. Φτάνει πια.

Αφήσαμε το σίριαλ με την εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο Open και πιάσαμε τώρα το άλλο με το «Booth». Όταν τα δείτε κι αυτό, στείλτε μήνυμα.

Κουιζάκι και όνειρα γλυκά. Ποιος παρουσιαστής διαρρέει ότι έχει πρόταση από μεγάλο κανάλι και δεν έχει περάσει ούτε το κατώφλι;


Ειδήσεις σήμερα:

Κράτησαν τον Ναβάλνι στο ψύχος και τον σκότωσαν με γροθιά στην καρδιά, λέει ακτιβιστής

21 Φεβρουαρίου 1985: Όταν η 17Ν εκτέλεσε με έξι σφαίρες και χαριστική βολή τον Νίκο Μομφεράτο

Φουντώνει ο πόλεμος ΣΚΑΪ - Κανάκη: Πώς ξεκίνησε και πώς κατέληξε στην ανταλλαγή σκληρών ανακοινώσεων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης