Η Ελένη Γερασιμίδου και ο σύζυγός της, Αντώνης Ξένος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Δύο στις 10», το πρωί του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου.
Το ζευγάρι έδωσε μια κοινή συνέντευξη και κλήθηκε να απαντήσει, τι αγαπάει ο ένας στον άλλο. Ο Αντώνης Ξένος απάντησε: «Μου δίνει τη δυνατότητα να τη φροντίζω, να την προσέχω και όλα αυτά τα πράγματα. Πραγματικά, θέλω να ακουμπήσω κάπου την αγάπη μου και προσφέρεται η Ελένη. Εννοείται με κάνει καλύτερο άνθρωπο, δεν ξέρω τι θα ήμουν αν δεν είχα την Ελένη, μπορεί να ήμουν παραβατικός, σε μια φυλακή έγκλειστος».
Τότε, η Ελένη Γερασιμίδου αντέδρασε, λέγοντας με χιουμοριστική διάθεση: «Αν ήσουν ο Ρωχάμης θα μου άρεσε γιατί είναι και πολύ ωραίος άνδρας» και έφερε γέλια στο πλατό.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι