Η Ελένη Γερασιμίδου και ο σύζυγός της, Αντώνης Ξένος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Δύο στις 10», το πρωί του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου.
Το ζευγάρι έδωσε μια κοινή συνέντευξη και κλήθηκε να απαντήσει, τι αγαπάει ο ένας στον άλλο. Ο Αντώνης Ξένος απάντησε: «Μου δίνει τη δυνατότητα να τη φροντίζω, να την προσέχω και όλα αυτά τα πράγματα. Πραγματικά, θέλω να ακουμπήσω κάπου την αγάπη μου και προσφέρεται η Ελένη. Εννοείται με κάνει καλύτερο άνθρωπο, δεν ξέρω τι θα ήμουν αν δεν είχα την Ελένη, μπορεί να ήμουν παραβατικός, σε μια φυλακή έγκλειστος».
Τότε, η Ελένη Γερασιμίδου αντέδρασε, λέγοντας με χιουμοριστική διάθεση: «Αν ήσουν ο Ρωχάμης θα μου άρεσε γιατί είναι και πολύ ωραίος άνδρας» και έφερε γέλια στο πλατό.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.