Αγκαλιά πόζαραν στην Τήνο ο Νίκος Ψαρράς και η Έλενα Καρακούλη, με τη σύζυγο του ηθοποιού να δημοσιεύει φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο νησί στα social media.
Το ζευγάρι επέλεξε τις Κυκλάδες για λίγες ημέρες χαλάρωσης. Μαζί τους ήταν και ο γιος τους και όπως φαίνεται από τα στιγμιότυπα δεν έλειψαν οι βόλτες στα σοκάκια της Τήνου, με την Έλενα Καρακούλη να ποζάρει μπροστά από τα όμορφα μέρη που βρέθηκαν και να απαθανατίζει πατέρα και γιο να τρέχουν στον δρόμο.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της η ίδια έγραψε: «Τήνος 2026».
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).