Η Ελένη Γερασιμίδου σε συνέντευξή της μίλησε για το πως ήταν το επάγγελμά της στο παρελθόν και πόσο άλλαξε με την έλευση της τηλεόρασης στις ζωές μας. Στο περιοδικό «Λοιπόν» η ηθοποιός σχολίασε μεταξύ άλλων: «Δεν χωράνε εγωισμοί. Είναι συλλογική δουλειά το θέατρο, και πάει μπροστά, όποιος το καταλαβαίνει αυτό από την αρχή».
Σε συνέχεια των δηλώσεών της η ηθοποιός ανέφερε: «Η ματαιοδοξία δεν χωράει πουθενά. Στη δική μου γενιά δεν υπήρχαν τέτοια θέματα… Ήμασταν όλοι ιδεαλιστές, ρομαντικοί και ερωτευμένοι με την Τέχνη. Εμείς δεν μπήκαμε στο χώρο για να γίνουμε γνωστοί. Αυτή τη ζημιά στα παιδιά, την έκανε στη συνέχεια η τηλεόραση, που θεώρησαν όλοι ότι γίνεσαι ηθοποιός από τη μια μέρα στην άλλη, μόνο και μόνο γιατί σε γνωρίζουν στον δρόμο ή γιατί για μία σεζόν έβγαλες κάποια λεφτά.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.