Η Ελένη Γερασιμίδουέδωσε συνέντευξη και μίλησε για το οξύ έμφραγμα που έπαθε, τα σχόλια που έχει κάνει σε όσους δεν έχουν τελειώσει σχολή υποκριτικής, αλλά και τον νευρικό κλονισμό που είχε πάθει.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στο οξύ έμφραγμα που έπαθε πρόσφατα.
«Έμαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, αλλά με έσωσαν», ανέφερε και στη συνέχεια, μίλησε για τους ηθοποιούς που δεν έχουν τελειώσει σχολή υποκριτικής: «Θα σας πω αυτό που μου είπε και ο Γιάννης Μπέζος ότι "θα ήθελα να παίζω με ανθρώπους που έχουν βγάλει σχολή". Θα μου πείτε, πώς ο Θανάσης Βέγγος ή η αδερφή μου δεν έβγαλαν σχολή; Δεν μιλάω για τέτοιους ανθρώπους, αλλά για αυτούς που έχουν ξεχωρίσει για κάτι άλλο, όπως την ομορφιά τους».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coznqzajgmwh)
Αναφορικά με τις δηλώσεις που έχει κάνει ανά διαστήματα για συναδέλφους της, είπε: «Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για δηλώσεις που έκανα στο παρελθόν, απλά κάποιες τις απομονώσαν, όπως για την Ζέτα Μακρυπούλια και βγήκα εγώ η κακιά».
Για την οικογένειά της, η ηθοποιός δήλωσε: «Όταν είχαμε την κόρη μας μωρό ξυπνήσαμε και είχαμε μόνο 500 δραχμές. Δεν υπάρχει κανείς από την οικογένειά μου πια».
Τέλος, αναφέρθηκε στα κιλά της, τα χειρουργεία που έκανε, αλλά και τον νευρικό κλονισμό. «Πριν την πρώτη εγχείρηση που έκανα, είχα μια μεταφυσική εμπειρία με την αδελφή μου. Διαγνώστηκα με διαβήτη τύπου 2 και έπρεπε να χάσω κιλά. Δεν είμαι στο Χόλιγουντ να παίρνω τις υψηλές αμοιβές, αν μου έλεγαν να γίνω συλφίδα, πάλι μια κοντή συλφίδα θα ήμουν. Πέρασα μια κρίση ηλικίας στα 27 μου, είχα ένα ελαφρύ νευρικό κλονισμό και δεν έτρωγα, έχασα σε 4 ημέρες 7 κιλά», είπε κλείνοντας.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.