Ο ηθοποιός είπε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ότι: «Στην παράσταση τώρα συνεργάζομαι με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, έχασε το αδερφάκι του, 28 χρονών παιδί… Και όπως κάθομαι δίπλα του λέω, αυτό το παιδί τι να σκέφτεται τώρα για το αδερφάκι του που χάθηκε έτσι;».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cto33qgeo0e1)
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Θοδωρής Κατσαφάδος ανέφερε: «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν δύσκολα, ήμασταν μια φτωχή οικογένεια με 12 παιδιά. Έχασα τον αδερφό μου από χειροβομβίδα και αυτό με σημάδεψε. Μετά το δύστυχημα για τρία χρόνια δεν μιλούσα. Είχα ενοχές και τύψεις γιατί εγώ βρήκα τη χειροβομβίδα και του την έδωσα».
Ο ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Ο έρωτας έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Αγάπησα πολύ τη γυναίκα μου και ήμουν τυχερός που τη γνώρισα. Έπαρση δεν είχα ποτέ, γιατί οι δυσκολίες που αντιμετώπισα στη ζωή μου, μου δημιούργησαν μια γείωση». Κλείνοντας, ο Θοδωρής Κατσαφάδος είπε: «Η αναγνωρισιμότητα που προσφέρει ένα ριάλιτι, δεν σου δίνει το διαβατήριο να είσαι ηθοποιός».
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.