Η ηθοποιός προχώρησε την Τρίτη 28 Ιουλίου σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας εικόνες από την απόδραση με τον σύντροφό της στα νησιά των Κυκλάδων. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εμφανίστηκε με τον ηθοποιό να κάνουν βουτιές σε πισίνα, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο πόζαραν σε έξοδό τους.
Στη δημοσίευσή της, η ηθοποιός συμπεριέλαβε φωτογραφίες της με μαγιό στη θάλασσα και μία ξεχωριστή από έξοδο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον Σταύρο Σβήγκο και τη Γιολάντα Καλογεροπούλου. «Στην Πάρο και μια γεύση Αντίπαρο» έγραψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.