Νταλιάνης για την παραίτηση το Κακούρη από παράσταση: Είχε πολύ σοβαρή υπερκόπωση, είπε

Νταλιάνης για την παραίτηση το Κακούρη από παράσταση: Είχε πολύ σοβαρή υπερκόπωση, είπε

«Ήταν αναγκαία η αντικατάστασή του, με στενoχώρησε που ενώ ολοκλήρωσε την παράσταση, δεν μπόρεσε να γευτεί τους καρπούς όλης της δουλειάς που έκανε» εξήγησε

kakouris_ntalianis
Ο Γιάννης Νταλιάνης μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με την αντικατάσταση του του Λεωνίδα Κακούρη στην παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» από τον ίδιο.

Ο ηθοποιός εξήγησε στην κάμερα του «I Love ΣουΚού» τις συνθήκες κάτω από τις οποίες παραιτήθηκε ο συνάδελφός του που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου.

«Σίγουρα ο Βασιλιάς Ληρ θεωρείται κάτι κορυφαίο. Είναι για μένα μία ευκαιρία να επικοινωνήσω με αυτό το κείμενο, όχι να δικαιωθώ, να προβληθώ ή να δοξαστώ. Σίγουρα ξαφνιάστηκα αλλά η αντικατάσταση ήταν δυστυχώς αναγκαία στη φάση στην οποία βρισκόταν ο Λεωνίδας, δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσει» δήλωσε αρχικά.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cykaj44rh54p)

Συνέχισε, λέγοντας: «Εγώ ήμουν ήδη στην παράσταση με άλλο ρόλο, σε μισή ώρα έπρεπε να αποφασίσω. Επικοινωνήσαμε με μηνύματα, μου έστειλε ευχές να πάμε καλά. Από ‘κει και πέρα, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο για τον Λεωνίδα. Ήταν δικαιολογημένο το σούσουρο που ακολούθησε. Καθένας βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα, εγώ δεν είμαι τέτοιο άτομο. Είναι κι αυτό ένα στοιχείο βαρβαρότητας.  Ο ίδιος μας είπε ότι τώρα που είναι καλύτερα θα έρθει να μας δει».

Τέλος, ο Γιάννης Νταλιάνης είπε: «Ομολογώ ότι θα έχω τρακ. Πραγματικά, αν κάτι με στεναχώρησε, είναι ότι ενώ ολοκλήρωσε την παράσταση, δεν μπόρεσε να γευτεί τους καρπούς όλης της δουλειάς που έκανε. Ήταν μία πολύ σοβαρή υπερκόπωση. Του βγήκε η κούραση στο κενό της Πρωτοχρονιάς. Δεν ήταν ότι ολοκληρώθηκε η παράσταση, ότι σταμάτησε. Συνεχιζόταν και διαρκώς καλυτέρευε».


Ειδήσεις σήμερα:

Προθεσμία για την 38χρονη που σκότωσε τον 43χρονο στη Χαλκίδα - «Την παρακολουθεί ψυχίατρος το τελευταίο 3μηνο»


Βίντεο: CΕΟ πέφτει στο κενό από κλουβί σε σόου στο πάρτι της εταιρείας του στην Ινδία


Άνεμοι έως και 9 μποφόρ στην Αττική, ξεριζώθηκαν δέντρα - Χιόνια στη βόρεια Ελλάδα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης