Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Δημήτρης Λάλος: Θα θυμόμαστε για πάντα την αγάπη του κόσμου που έχουμε νιώσει στον «Σασμό»

Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Δημήτρης Λάλος: Θα θυμόμαστε για πάντα την αγάπη του κόσμου που έχουμε νιώσει στον «Σασμό»

«Δεν περιμέναμε ότι θα έχει τέτοια εξέλιξη αυτό το ζευγάρι» ανέφεραν οι ηθοποιοί της σειράς

sasmos_151__1_
Είναι ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης, η Βασιλική κι ο Μαθιός του «Σασμού». Οι, κατά κόσμον, Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Δημήτρης Λάλος ήταν προσκεκλημένοι της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται», την Κυριακή 14 Ιανουαρίου σε μια συζήτηση εφ΄όλης της ύλης.

Το ζευγάρι της Βασιλικής και του Μαθιού, ένα από τα τρία ζευγάρια που αποτελούν τον κορμό του «Σασμού», αγαπήθηκε πολύ και χάραξε τη δική του ιστορία. «Δεν περιμέναμε ότι θα έχει τέτοια εξέλιξη αυτό το ζευγάρι. Να αγαπηθεί τόσο πολύ από τον κόσμο. Θα το θυμόμαστε αυτό για πάντα» αναφέρει ο Δημήτρης Λάλος. Είναι ένα «βασανισμένο» ζευγάρι «χωρίς αυτό δεν έχει γοητεία για το τηλεοπτικό κοινό. Υπάρχει δραματική ένταση, αυτή είναι η βάση» σύμφωνα με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyehfonerxqh)

Θα βρουν στο τέλος τη γαλήνη; Θα ζήσουν ένα happy end; «Ο Μαθιός και η Βασιλική ήδη ζουν τη γαλήνη τους. Οι δυσκολίες είναι εκεί, αλλά κι αυτό που ζούνε, ο έρωτας, η ένταση που ζούνε όλα αυτά που συμβαίνουν είναι η ζωή η ίδια. Δεν είναι να περιμένεις κάτι να συμβεί αλλά και να ζεις τη ζωή την ίδια» απαντά ο Δημήτρης Λάλος.

«Η γαλήνη ποτέ δε μπορεί να υπάρξει, γιατί συνοδεύεται από την αγωνία και το φόβο μήπως χάσεις αυτό που έχεις. Δυστυχώς αυτό είναι σύμφυτο με τη ζωή» υπογραμμίζει η Μ.Λαμπροπούλου. «Οι ήρωες, επειδή έχουν ζήσει συνέχεια την ανατροπή της ευόδωσης των ονείρων τους, αυτό το έχουν σε βαθμό φοβίας, ιδιαίτερα η Βασιλική. Φοβάται ότι θα ανατραπεί οτιδήποτε καλό ζει. Βρίσκεται σε πένθος, ετοιμάζεται να υποδεχθεί το μωρό τους και σχεδιάζουν να παραδοθεί ο Μαθιός μόλις γεννηθεί το παιδί τους. Το πώς αντιδρά η Βασιλική θα το δούμε στη συνέχεια».

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε μία σκηνή πυροβολισμού, μία απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Μαθιού. «Ο Μαθιός είναι… αλεξίσφαιρος» σχολιάζει με χιούμορ ο Δημήτρης Λάλος. Στη συνέχεια οι δύο πρωταγωνιστές αναφέρθηκαν στη συνεργασία τους, στη σχέση τους εκτός γυρισμάτων κι εάν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους στο θέατρο. «Όταν βρίσκεις ένα συνεργάτη με τον οποίο επικοινωνείς καλλιτεχνικά κι είναι άριστος συνεργάτης, δεν μπορείς να πεις όχι σε μια συνεργασία στο θέατρο. Είναι το πιο φυσικό» λέει ο Δ.Λάλος. «Σε μια συνεργασία παίζουν ρόλο τα πάντα αλλά πολύ μεγάλο ρόλο παίζει το με ποιον θα συνυπάρξεις». Για τη Μ.Λαμπροπούλου αποτελεί «απαραίτητη συνθήκη να υπάρχει καλό κλίμα σε μια συνεργασία. Η ανθρώπινη σχέση. Να δημιουργείται καλό κλίμα μεταξύ των συνεργατών».

Δύσκολες σκηνές μέσα στα χρόνια της σειράς έχουν γυρίσει αρκετές. Αλλά οι πιο δύσκολες ήταν αυτές που γύρισαν φέτος, μετά τη δολοφονία του Νικηφόρου. «Στο Νεκροτομείο, όταν είχαμε να ντύσουμε τη σορό του Νικηφόρου ήταν μια πολύ φορτισμένη συγκινησιακά σκηνή. Έχουμε γυρίσει δύσκολες σκηνές αλλά αυτή η πιο δύσκολη για μένα». «Όταν πέθανε ο Νικηφόρος στα χέρια μου. Όλη η εβδομάδα αυτή ήταν πολύ δύσκολη. Ήμουν χάλια» κατά την Μ.Λαμπροπούλου.

«Ηταν μια δύσκολη εβδομάδα αλλά πήραμε από τον κόσμο πολύ αγάπη» εξηγεί ο Δ.Λάλος. Την αγάπη του κόσμου «τη νιώθουμε στο δρόμο από τον κόσμο που μας μιλά. Δεν είναι απλώς η αναγνωρισιμότητα. Έρχονται και μας μιλάνε με μια συγκίνηση, με σεβασμό, με μια οικειότητα που την καταλαβαίνεις από τον τρόπο που σε προσεγγίζουν» σημειώνει η Μ.Λαμπροπούλου. Και ο Δ.Λάλος προσθέτει: «Και σε πανελλήνιο επίπεδο συμβαίνει αυτό. Δεν το είχα ξαναζήσει. Αυτόν τον τρόπο του ευχαριστώ από τον κόσμο, δεν τον είχα ξαναζήσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Ο κρεοπώλης κάλεσε και συναντήθηκε με τον Μπάμπη πριν χαθούν τα ίχνη του - Το βούλευμα για την εξαφάνιση

«Λουκέτο» μέχρι 1 μήνα σε επιχειρήσεις για λαθρεμπόριο αιθυλικής αλκοόλης και ποτά «μπόμπες»

Κύκλωμα μαστροπείας: 15χρονη περιγράφει πώς την παρέσυραν - «Είδα ότι έχει λεφτά και ενθουσιάστηκα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης