Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», οι λόγοι πίσω από την αποχώρησή του παραμένουν αδιευκρίνιστοι.
Ο ηθοποιός δεν έχει κάνει κάποια δήλωση επί του θέματος. «Έχουμε ακούσει κάποιους λόγους, όμως η θέση μας είναι λεπτή, αν οι εμπλεκόμενοι δεν μιλήσουν», είπε ο Άρης Καβατζίκης.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy4x0woibay9)
Η παράσταση ωστόσο, θα ανέβει κανονικά, με τον ηθοποιό να αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη.
Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την επίσημη σελίδα του Εθνικού Θεάτρου. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή "Βασιλιάς Ληρ του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους ο Λεωνίδας Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν ξανά στις 13 Ιανουαρίου».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.