Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα 12 Δεκεμβρίου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, που μέσα από μια ανάρτηση στα social media, ευχαρίστησε τους ακολούθους του με δυο φωτογραφίες.
Στην πρώτη φωτογραφία από τη δημοσίευσή του στο Instagram, δείχνει τον εαυτό του σε ηλικία περίπου 7 ετών, να κάθεται στο θρανίο του σχολείου του και να χαμογελά.
Στη δεύτερη ανέβασε μία με τον ίδιο σήμερα, στα 67 του χρόνια, από το βήμα της βουλής.
Στη λεζάντα έγραψε: «Αυτό το μικρό χαμογελαστό αγοράκι που κάθεται στο θρανίο του Δημοτικού της Ραλλείου παιδαγωγικής Ακαδημίας Πειραιά μεγάλωσε και σήμερα 60 χρόνια μετά αγορεύει κι αγωνίζεται και από τα έδρανα της Βουλής με την Πλεύση Ελευθερίας.Ευχαριστώ όλους για τις αμέτρητες ευχές που μου στέλνετε με κάθε τρόπο για την ονομαστική μου γιορτή, σας ευχαριστώ για την αμέριστη αγάπη σας και τις συμπαράστασή σας σε ό,τι μέχρι τώρα έχω κάνει και ελπίζω ότι η αγάπη σας αυτή θα είναι οδηγός για να συνεχίσω την προσπάθειά μου για το καλό ....Είναι αδύνατο να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά , όμως στέλνω σε όλους μια μεγάλη αγκαλιά. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.