Ησαΐας Ματιάμπα: Πήρα 20 κιλά, έβλεπα τον εαυτό μου και δεν το πίστευα

Ησαΐας Ματιάμπα: Πήρα 20 κιλά, έβλεπα τον εαυτό μου και δεν το πίστευα

«Ξεκίνησα σιγά σιγά να φτιάχνω τον ύπνο, μέσω αυτού βελτιώνονται πάρα πολλά» είπε - Δείτε το βίντεο

matiaba-kila
Για τα παραπανίσια κιλά που είχε πάρει στο παρελθόν μίλησε ο Ησαΐας Ματιάμπα και πώς η αύξηση του βάρους του είχε σχέση με τον ύπνο που έκανε.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», όπου και είπε αρχικά: «Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος κοιμόταν 3 – 4 ώρες την ημέρα. Οι ώρες που κοιμόμουν ήταν συνήθως 04.00 με 7, 8. Μερικές ημέρες δεν κοιμόμουν και καθόλου, οπότε δε γίνεται να μην επηρεαστώ, και εγώ και το σώμα μου, από αυτό».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxkh06cqaeyh)

Πρόσθεσε ακόμη, ότι: «Όλη την ημέρα ήμουν ok και όταν έφτανε η νύχτα, μετά τις 12, μέχρι να κοιμηθώ κατανάλωνα πάρα πολλές ποσότητες φαγητού και υπήρξε θέμα. Ειδικά το τελευταίο 2χρονο παρουσίασα σοβαρά θέματα, έβλεπα τον εαυτό μου και δεν το πίστευα, γιατί ξυπνούσα κιόλας από τάση για εμετό, από παλινδρόμηση. Έπρεπε να μπει ένα φρένο αλλά δεν μπήκε».

Τέλος, ο Ησαΐας Ματιάμπα είπε: «Προσπαθούσα μέσα σε αυτό το διάστημα αρκετές φορές να πείσω τον εαυτό μου να ξεκινήσει την προσπάθεια, ξεκινούσα, αλλά μετά εγκατέλειπα. Έκανα ένα μπαμ και πήρα 20 κιλά μέσα σε δύο χρόνια. Ήρθε υπερκόπωση και την ‘άκουσα’, οπότε μπήκα σε ένα άλλο μοτίβο και άλλα δεδομένα, να βλέπω τι έφταιγε. Ο ύπνος ήταν το άλφα και το ωμέγα, οπότε ξεκίνησα σιγά σιγά να φτιάχνω τον ύπνο και μέσω αυτού, άρχισα να διαπιστώνω ότι, όντας σε καλό δρόμο, βελτιώνονται πάρα πολλά». 


Ειδήσεις σήμερα:

«Είχε μεράκι να γίνει αστυνομικός. Ήταν να πάρει απόσπαση για Θεσσαλονίκη αλλά ήρθε το κακό χαμπέρι», λέει ο παππούς του 31χρονου αστυνομικού


18χρονος ομολόγησε και συνελήφθη για τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη - Ήταν στους προσαχθέντες


H πρώτη αχτίδα ελπίδας για τον 31χρονο αστυνομικό: Έχει περιοριστεί η πολύ μεγάλη αιμορραγία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης