Ησαΐας Ματιάμπα: «Περπατούσα στον δρόμο κι έβλεπα μερικούς να περπατούν πιο γρήγορα από φόβο μην τους επιτεθώ»

Ησαΐας Ματιάμπα: «Περπατούσα στον δρόμο κι έβλεπα μερικούς να περπατούν πιο γρήγορα από φόβο μην τους επιτεθώ»

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρατσισμό που έχει δεχτεί στο παρελθόν για την καταγωγή του - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

matiaba
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Ησαΐας Ματιάμπα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρατσισμό που έχει δεχτεί.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και αναφέρθηκε αρχικά, στον ερχομό του γιου του. «Με έκανε να ωριμάσω πάρα πολύ. Από μικρός ήθελα να γίνω πατέρας. Είμαι πολύ δοτικός, αγαπάω το παιδί μου πάρα πολύ. Η σύζυγός μου είναι η κολώνα του σπιτιού. Ξέρω ότι αν δεν ήταν εκείνη, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά», δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chxgb77zcqrd)

Όσο για τον δικό του πατέρα, ο Ησαΐας Ματιάμπα εξομολογήθηκε: «Παρά τις αντιξοότητες, η βάση της παιδικής μου ηλικίας είναι η αγάπη. Ο πατέρας μου έλειπε για 5 χρόνια, όταν γύρισε, δεν μπορούσα να τον δεχτώ. Υπήρχε θυμός. Μου πήρε τέσσερα χρόνια να διώξω τον θυμό που είχα. Άλλαξα σελίδα και τον αγκάλιασα».

Τέλος, αναφέρθηκε στον ρατσισμό που βίωσε στο παρελθόν. «Περπατούσα στον δρόμο κι έβλεπα μερικούς ανθρώπους να περπατάνε πιο γρήγορα, νόμιζαν ότι θα τους επιτεθώ. Το να δεχτούμε κάποιον που δεν μοιάζει με εμάς είναι μια τεράστια αλλαγή στην κοινωνία», δήλωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Πάστορας σε εκκλησία στο Φοίνιξ παραιτήθηκε επειδή είχε τελέσει λάθος... χιλιάδες βαφτίσεις!

Ασθενής σεισμική δόνηση στα ανοιχτά της Χίου

Οικονόμου: Στοχευμένη εφάπαξ στήριξη των πιο ευάλωτων - Κρίσιμος μήνας ο Μάρτιος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης