Η ηθοποιός παρευρέθηκε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου σε γνωστό βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας για την παρουσίαση της επανέκδοσης του βιβλίου της «Ποιος έκλεψε τη στολή του Αϊ-Βασίλη».
Αυτή αποτελεί και την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού μετά τον χωρισμός της από τον επί δέκα χρόνια σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο. Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή στις αρχές Οκτωβρίου.
«Ιδεολογικοί λόγοι, καθώς και κάποια αξεπέραστα προβλήματα οδήγησαν το ζευγάρι σε αυτή την απόφαση. Κύριο μέλημά τους και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι το μεγάλωμα των παιδιών τους υπό τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις» ανέφεραν ορισμένα δημοσιεύματα για τους λόγους που μπορεί να απομάκρυναν το ζευγάρι.
Πάντως κανείς από τους δυο δεν έχει κάνει καμία σχετική δήλωση.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.