Ο Πέτρος Ιακωβίδης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στον λόγο που την κρατά ιδιωτική, ενώ αποκάλυψε ποιο τραγούδι έχει γράψει και μετάνιωσε που δεν το ερμήνευσε ο ίδιος.
Ο τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο «Κοσμοράδιο» την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου.
Αρχικά, μίλησε για το κομμάτι που ο ίδιος έγραψε και ζήλεψε καθώς δεν το τραγούδησε. Συγκεκριμένα, είπε: «Το “Πόσο” στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Του το έχω πει κιόλας. Αν και το “Ξημερώματα” έγινε τεράστια επιτυχία και σκέψου μέχρι και εγώ που το έχω γράφει είπα “δεν μπορώ να το ακούω άλλο. Όταν άκουσα το "Πόσο" στην ενορχήστρωση τρελάθηκα, μου έκανε ότι ήταν κάτι διαφορετικό, ήταν ένα τραγούδι που θα ήθελα πολύ να το έχω πει, με αυτή την ενορχήστρωση έτσι;».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxcscnrk5fk9)
Ενώ, για την προσωπική του ζωή σχολίασε: «Πανεύκολα [προφυλάσσω] την προσωπική μου ζωή. Αν θέλεις κάτι να μην βγει προς τα έξω δεν θα βγει, εάν θέλεις θα βγει. Δεν έχει να κάνει με την καριέρα, πρέπει να σέβεσαι το τι θέλει και η κοπέλα σου. Γενικά δεν μου αρέσει πολύ όταν αρχίσει και μπαίνει σε προσωπικό επίπεδο, σε ρωτάνε περισσότερο γι' αυτό. Δεν θέλω να μιλάω για αυτό, θα μιλάω για τη μουσική μου».
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.