Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μαίρη Συνατσάκη: Έχει αυτοπαρουσιαστεί ως θεματοφύλακας του politically correct, κανείς δεν είναι άγιος

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μαίρη Συνατσάκη: Έχει αυτοπαρουσιαστεί ως θεματοφύλακας του politically correct, κανείς δεν είναι άγιος

«Όταν κάνει μία χοντράδα ένας άνθρωπος που το παίζει ο απόλυτος politically correct, φαίνεται διπλή» δήλωσε

giannopoulos-sinatsaki
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε το δικό του σχόλιο για τη Μαίρη Συνατσάκη, με αφορμή το θέμα που προέκυψε ανάμεσα στην youtuber και τη Ζήνα Κουτσελίνη, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» την Τρίτη 28 Νοεμβρίου.

Αρχικά, είπε: «Εμένα αυτό που μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση είναι ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο που εμφανίζονται – και το έχουν αποφασίσει μόνοι τους – ως θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας».

Δείτε το βίντεο
Γιαννόπουλος για Συνατσάκη: «Έχει αυτοπαρουσιαστεί ως θεματοφύλακας του politically correct»

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν αυτά τα πρόσωπα που έχουν αυτοβαφτιστεί "θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας" υποπέφτουν σε πολύ σοβαρά ατοπήματα - όπως είχε συμβεί αν θυμάστε το είχα πει με τη Δανάη Μπάρκα για το θέμα της Μαρίας Σολωμού που είχε μιλήσει και για τη σχέση και για τη διαφορά ηλικίας της Μαρίας με τον "σύντροφό" της - έτσι και εδώ, επειδή και η Μαίρη Συνατσάκη και αν είναι πρόσωπο που έχει αυτοπαρουσιαστεί ως θεματοφύλακας της πολιτικής ορθότητητας, καλό είναι να θυμόμαστε αυτά τα πράγματα, γιατί κανείς δεν είναι άγιος και όταν κάνει μία χοντράδα ένας άνθρωπος που το παίζει ο απόλυτος politically correct, φαίνεται διπλή».

Τι προηγήθηκε ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη 

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με αφορμή τις δηλώσεις της πρώτης για την τηλεόραση και το γεγονός ότι δεν της επέτρεπε να είναι ο εαυτός της. Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε σε έναν σχολιασμό που είχαν κάνει σε εκπομπή που παρουσίασαν στο παρελθόν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την κόρη της.

Αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη είπε μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε για το αν χάθηκε ο αυθορμητισμός της YοuTuber, απάντησε: «Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους».

Δείτε το βίντεο του «Happy Day»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxa8z5pnk9qp)

Θυμήθηκε ακόμη, πως: «Η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί, αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα! Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κάποια χρόνια πίσω».

Ακόμη, η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε: «Να μην τα ξεχνάμε αυτά και η κυρία Συνατσάκη νομίζω ότι δεν είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ξέρω και αν της έγινε κάποια πρόταση για να είναι στην τηλεόραση. Ελπίζω στο μέλλον να της γίνουν πολλές προτάσεις και να είναι στην τηλεόραση. Δεν μου αρέσει όταν κάθομαι στο τάμπλετ, στο καναπέ μου και σχολιάζω τα πάντα, να ξεχνάω τα πράγματα που διέπραξα εγώ. Τώρα θα μου πεις ότι ήταν μικρή σε ηλικία τότε, εννέα χρόνια πίσω, θα το δεχτώ, θα το αφουγκραστώ και θα το αποδεχτώ εν μέρει».

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη
Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Μαίρη Συνατσάκη μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη σε δημοσιογράφους ψυχαγωγικών εκπομπών. Μίλησε στο «Πρωινό», λέγοντας σε ρεπόρτερ της εκπομπής ότι εξεπλάγην.

«Επειδή ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης στιγμής, είναι φανερό ότι δεν βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου. Ο τρόπος που διαβάζω το απόσπασμα είναι πράγματι εκνευριστικός. Έχω μια υπερβολή και μια "τηλεοπτικίλα" εκείνης της εποχής» είπε η Μαίρη Συνατσάκη, μεταξύ άλλων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxade2f3i8ax)


Ειδήσεις σήμερα:

Παράταση της εκεχειρίας Ισραήλ και Χαμάς για άλλες δύο μέρες ανακοίνωσε το Κατάρ

Διδυμότειχο: Μετά την αγρότισσα από το Μεσολόγγι, ζευγάρι ηλικιωμένων έκανε δωρεά €100.000 στο Νοσοκομείο

Τσελίκ για τα Eurofighter: Μας εκβιάζουν και δεν θα το δεχτούμε - Τα ίδια έκαναν και με τους Patriot
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης