Η Ναταλία Δραγούμη θυμήθηκε μια κακή στιγμή που είχε στο θέατρο με θεατή, που πήγε να παρακολουθήσει παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστούσε.
Περιγράφοντας το παραπάνω στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», είπε: «Μου έχει συμβεί σε γενική πρόβα να νιώσω από το άγχος μου να με ρουφάει η σκηνή. Το στόμα μου δεν μπορούσε να φορέσει τα λόγια, σαν να πάθαινα εγκεφαλικό. Έχει τύχει να διώξω άνθρωπο που με πλησίασε για να βγάλουμε φωτογραφία και ένιωσα φρικτά. Είχα στεναχωρηθεί».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx6wytgdjcy1)
Στην ίδια συνέντευξη, αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, για τον οποίο και δήλωσε: «Είχε μία φοβερή ζεστασιά στο βλέμμα και μία γλυκύτητα που δεν φαίνεται. Δεν μου αρέσει να υπερδείχνουν πράγματα οι άνδρες καθόλου. Δεν αντέχω που δεν με ακούει ο άνδρας μου. Από κάποιο σημείο και μετά, όταν το λες πολλές φορές, οι άνδρες παθαίνουν κώφωση».
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.