Ο παρουσιαστής του «Breakfast@Star» αναφέρθηκε αρχικά, στην κόρη του και το ατύχημά του.
«Δεν μπορώ να σου πω ότι είναι το πιο εύκολο πράγμα να μιλάω στην κόρη μου για το ατύχημά μου. Δεν είναι τόσο το ότι επικοινωνείς, αλλά το ότι πρέπει να το κάνεις εσύ ο ίδιος στο παιδί σου, έχει μια δυσκολία. Σφίγγεται το στομάχι σου», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvq7e7srf3v5)
«Με την Ελένη έχουμε αποφασίσει πως σε ό,τι κι αν ρωτήσει το παιδί, θα της απαντήσω με ευθύτητα, ειλικρίνεια. Μερικές φορές, η αλήθεια είναι λίγο πιο σκληρή», συμπλήρωσε.
Τέλος, για τις πρόσφατες δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τη Ναταλί Κάκκαβα, είπε: «Εμείς περάσαμε πολύ ωραία, όταν συνεργαστήκαμε. Το παλέψαμε πολύ με την Ελένη, μάθαμε πολλά πράγματα. Είχαμε πιο ανοιχτά αυτιά και μικρό στόμα. Κάποιες εκφράσεις είναι βαριές, δεν λέγονται».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.