Για ακόμη μια χρονιά η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα καλημερίζουν το κοινό από το «Breakfast@Star».
Η εκπομπή της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε με την τραγουδίστρια να λέει ότι ο σύζυγός της τής έκανε πλάκα 10 δευτερόλεπτα πριν βγουν στον αέρα. Συγκεκριμένα, της είπε πως έχει λερωμένο πουκάμισο.
«Είναι πολύ γλυκούλης! Πριν βγούμε μού λέει ότι έχω σοκολάτα στο πουκάμισο. Ήταν τέλειο για να βγω έτσι. Παιδί μου είσαι με τα καλά σου; Δηλαδή έκανες αυτά που έκανες χθες το βράδυ… Πιστεύεις ότι όλοι κοιμούνται γύρω σου ευχάριστα; Δεν πήρε χαμπάρι… Κάποιος είναι άυπνος σήμερα. Ροχαλίζεις σαν…» του είπε συγκεκριμένα.
«Σε ενοχλεί το ροχαλητό μου; Εμένα δεν με ενοχλεί. Τέλος πάντων, αυτά είναι δικά μας προσωπικά» της απάντησε ο Ετεοκλής Παύλου και ξέσπασαν σε γέλια.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.