Η ενημερωτική εκπομπή με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη θα προβάλλεται καθημερινά στις 05:00
Η «Κοινωνία Ώρα MEGA» από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου θα μεταδίδεται σε νέα ώρα.
Η επιτυχημένη πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA θα ξεκινάει καθημερινά στις 05:00.
Από πολύ νωρίς το πρωί ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη, σταθερά στις επάλξεις, καλύπτουν την ειδησεογραφία της ημέρας, με πλούσιο ρεπορτάζ από το επίκεντρο των γεγονότων, συνδέσεις από την καρδιά των εξελίξεων και δηλώσεις των πρωταγωνιστών της επικαιρότητας.
Οι δύο δημοσιογράφοι διατηρούν ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές σε μία αμφίδρομη σχέση που παραμένει αναλλοίωτη όλα αυτά τα χρόνια.
«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»
ΝΕΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 05:00.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.