Τζούλια Φοξ: Ποζάρει σαν... αφέντρα στην τελευταία της φωτογράφιση

Τζούλια Φοξ: Ποζάρει σαν... αφέντρα στην τελευταία της φωτογράφιση

Το διάσημο μοντέλο φωτογραφήθηκε στα πλαίσια της διαφήμισης των απομνημονευμάτων της

julia_fox__1_
Η Τζούλια Φοξ έκανε μια επίδειξη του μυώδους σώματός της με ένα μπικίνι και ένα ζευγάρια τακούνια σε στυλ dominatrix, σε ένα βίντεο για την προώθηση των απομνημονευμάτων της, με τον τίτλο «Down The Drain», που θα κυκλοφορήσουν αυτή την εβδομάδα.

Η 33χρονη πρωταγωνίστρια του «Uncut Gems» έδειξε τα γυμνασμένα της πόδια, το ντεκολτέ και τους κοιλιακούς της, καθώς πόζαρε με ένα στρινγκ μπικίνι, συνδυασμένο με ένα διμερές σακάκι με κοψίματα.
julia_foxx_123
julia_foxx

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Το αριστούργημά μου είναι σχεδόν εδώ!!!!!! Κυριολεκτικά δεν μπορώ να περιμένω τα κορίτσια να με ψυχαναλύσουν μέχρι αηδίας lol Κάντε προπαραγγελία για να πάρετε πρώτοι το αντίγραφό σας!!! Σας αγαπώ όλους».

Μια σύνοψη για τα απομνημονεύματα της Φοξ έχει ως εξής: «Η Φοξ αφηγείται την ταραχώδη πορεία της προς την πολιτιστική υπεροχή: την ασταθή σχέση των γονιών της που χώρισε την παιδική της ηλικία μεταξύ Ιταλίας και Νέας Υόρκης και την άφησε σε μεγάλο βαθμό να μεγαλώνει μόνη της».


«Ένας κτητικός και κακοποιητικός έμπορος ναρκωτικών σύντροφός, του οποίου το μαρτύριο συνεχίστηκε ακόμη και μέσα από το Rikers Island, τα δικά της ταξίδια στη φυλακή καθώς και σε ψυχιατρική κλινική, τη δουλειά της ως dominatrix που οδήγησε σε μια περίπλοκη εμπλοκή με έναν sugar daddy, τη χρήση ηρωίνης που οδήγησε σε σπίτια-παγίδες της Νέας Ορλεάνης και την οποία σταμάτησε μόνο μετά τον θάνατο από υπερβολική δόση της καλύτερής της φίλης».

«Τη δική της σχεδόν θανατηφόρα υπερβολική δόση και τον θάνατο ακόμα περισσότερων φίλων της από ναρκωτικά και αυτοκτονία - ένα συναισθηματικά εκρηκτικό, κυριαρχούμενο από τα ταμπλόιντ ειδύλλιο με μια φιγούρα που ονομάζει «The Artist» - ένας θυελλώδης, βραχύβιος γάμος και οι δοκιμασίες της ως μονογονέας που προσπαθεί να στηρίξει τον μικρό της γιο».
julia_fox_990
julia_foxxx
Κλείσιμο

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής της στην Evening Standard, το μοντέλο μίλησε για την αγάπη της για τη μόδα και για το πώς αυτή ξεκίνησε όταν ήταν σε νεαρή ηλικία. «Θυμάμαι ότι ήμουν νέα και φτωχή και αγαπούσα πραγματικά τη μόδα. Έκλεβα τα περιοδικά από το λόμπι μου που πήγαιναν σε άλλους γείτονες που είχαν συνδρομή στη Vogue ή οτιδήποτε άλλο, και τα έκοβα και έφτιαχνα κολάζ», θυμήθηκε.

«Αλλά μου φαινόταν τόσο απρόσιτη, τόσο μακριά. Τώρα που έχω τη δυνατότητα, όσον αφορά τη μόδα, θέλω να δείξω ότι δεν χρειάζεται να είσαι ντυμένος από την κορφή ως τα νύχια με Balenciaga».

Κάνοντας ένα άλμα πίσω στη σημερινή εποχή, η σταρ μίλησε επίσης για τη δική της μοναδική αίσθηση του στυλ και εξήγησε ότι όσον αφορά τη μόδα, «κάνω απλώς αυτό που θέλω να κάνω».

«Αυτό είναι το θέμα: Μερικές φορές θα κάνω κάτι και θα γίνει viral, και θα το αντιγράψουν καταστήματα, και είναι σαν, αλήθεια; Αυτό δεν ήταν καν προγραμματισμένο», πρόσθεσε η Φοξ.

Ειδήσεις σήμερα:

Η «γκάφα» της Ράνιας Τζίμα στο δελτίο ειδήσεων - Έβγαλε τσιγάρο νομίζοντας ότι δεν είναι στον αέρα

Από αύριο έρχεται το «Καλάθι των Μαθητών» - Ποια είδη περιλαμβάνει


Ελ Νίνιο: Απειλεί με νέες ανατιμήσεις στις παγκόσμιες αγορές τροφίμων, γράφουν οι Financial Times
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης