Σπύρος Φωκάς: Έμφραγμα υπέστη η σύζυγός του μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο

Σπύρος Φωκάς: Έμφραγμα υπέστη η σύζυγός του μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα αφού ξέσπασε η καταστροφική πυρκαγιά στο Λουτράκι, όπου ζουν μόνιμα

lilian_fwk
Η φωτιά στο Καλαμάκι Κορινθίας πλησίασε το σπίτι που ζει ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του, Λίλιαν, με αποτέλεσμα να υποχρεωθούν να το εγκαταλείψουν.

Την Τρίτη 18 Ιουλίου, η Λίλιαν Φωκά έκανε γνωστή τη μεταφορά του ηθοποιού στο νοσοκομείο, μετά από αναπνευστικά προβλήματα που προκλήθηκαν στον γνωστό ηθοποιό από την αποπνικτική ατμόσφαιρα.


Κλείσιμο
Και ενώ ο Σπύρος Φωκάς αναρρώνει από τα προβλήματα που του παρουσιάστηκαν, η Λίλιαν Φωκά κατέρρευσε, λίγο αργότερα την ίδια μέρα, μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη, όπως αναφέρει η Espresso. 

Πιο συγκεκριμένα, στενό συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού είπε στην Espresso: «Η Λίλιαν έχει αγχωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια με όσα συμβαίνουν στον Σπύρο και στην ίδια. Τα οικονομικά προβλήματα τους έχουν καταβάλει και τους δύο, με αποτέλεσμα πλέον να κινδυνεύει και η ζωή τους από το άγχος».

Δεν έχει γίνει γνωστό, πότε υπέστη το έμφραγμα η Λίλιαν Φωκά. Η τελευταία ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Facebook, είναι ένα τραγούδι που ανέβηκε την Παρασκευή 21 Ιουλίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Με ένα λαχείο 2$ κέρδισε 1,08 δισ. στη λοταρία του Powerball αλλά δεν θα πάρει ούτε δολάριο αν δεν αποκαλύψει την ταυτότητά του

«Έτρεμε και έβγαζε αίμα από το στόμα»: Συγκλονίζει η μητέρα του 46χρονου που πέθανε από θερμοπληξία στη Χαλκίδα

Επεισόδιο στη Β’ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών: Ο υπαξιωματικός είχε διένεξη με τον διοικητή του πριν μπει τρελαμένος στο στρατόπεδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης