Η ζωντανή εμφάνιση έλαβε χώρα στο Θέατρο Άλσος, όπου παρευρέθηκε πολύς κόσμος για να απολαύσει την τραγουδίστρια να ερμηνεύει τις επιτυχίες της, μαζί με τον γιο της, ο οποίος είναι καινούργιος στον χώρο του τραγουδιού.
Ο 23χρονος γιος της Καίτης Γαρμπή πρόσφατα σε συνέντευξη του δήλωσε σχετικά με τα βήματα που κάνει στη μουσική βιομηχανία: «Η αλήθεια είναι ότι λόγω των γονιών μου που είναι ήδη γνωστοί, μου έχουν ανοίξει πολλές πόρτες. Είναι λίγο δύσκολο γιατί υπάρχει μια σύγκριση πάνω σε αυτό και είναι λίγο άδικο για εμένα γιατί έχουν 40 χρόνια εμπειρίας και εγώ είμαι 23 ετών ακόμα».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.